'Telefon degistirilmis bir yazilima sahip oldugundan yazılım güncenlenemiyor' hatası lütfen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geheim

Üye
    Konu Sahibi
'Telefon degistirilmis bir yazilima sahip oldugundan yazılım güncenlenemiyor' hatası lütfen yardım!
arkadaşlar telefonum xperia neo v
root yaptıktan sonra unroot yaptım ardından telefonu güncellemek istediğimde yani 4.0.2.A.0.62 yapmak istediğimde bu uyarı karşıma çıkıyor fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı wotanclient ten yapıyorum yine hata veriyor bunun bir çaresi yokmu
tahminim kernelden olabilirmi?
çekirdek sürümü:
2.6.32.9-perf SEMCUuser@SEMCHost#1 bunu değiştirdim galiba eğer buysa orjinaline nasıl dönderebilirim
offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffff

mancukya

Üye
Elimden Htc, Samsung pek cok Androidli tel gecti bu islerde sony kadar pislik yapani görmedim adamlar daha bir download mod koymayi akil edememis
2 3 gün önce xperia mini 10 bozdukdan sonra büyük ihtimal adamlar bootlader kontrole diyorlar romda yada dedigin gibi kernel sorunu orjinal kernele dönmeye bak.

serif55

serif55

Üye
Güncelleme işlemini telefondan mı yapıosun kardeşim? Eğer telefondan yapıosan sıkıntı yaratabilir, pc den yapmadıysan denermisin bende sorun olmamıştı aynı konuda

geheim

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme işlemini telefondan mı yapıosun kardeşim? Eğer telefondan yapıosan sıkıntı yaratabilir, pc den yapmadıysan denermisin bende sorun olmamıştı aynı konuda
güncellemeyi hem telefondan hemde pc den yapıyorum fayda etmiyor orjinal kernele nasıl dönebilirim

----------Eklendi @ 08:30:06 ---------- Yazıldı @ 08:29:45 ----------

Elimden Htc, Samsung pek cok Androidli tel gecti bu islerde sony kadar pislik yapani görmedim adamlar daha bir download mod koymayi akil edememis
2 3 gün önce xperia mini 10 bozdukdan sonra büyük ihtimal adamlar bootlader kontrole diyorlar romda yada dedigin gibi kernel sorunu orjinal kernele dönmeye bak.
orjinal kernele nasııl dönebilirim

geheim

Üye
    Konu Sahibi
yapabilecek kimse yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt