telefon degişim yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
telefon degişim yardım
arkadaşlar bi sorum olacak konunun yeri burasımı emin degilim ama bugün bi arkadaşım bana bi soru sordu cevap veremedim bende sizlere soruyum dedim arkadaşım bi telefonunu yazılımsal bi sorundan dolayı servise verdi ve telefondaki sorun çözülmedi bu olay üç defa tekrar etti şuan 3. defa servisteymiş şimdi soru şu bu arkadaşım cihazın degişimini talep etti ama faturasını istemişler arkadaşımda faturayı kaybetmiş yani fatura ortada yok şimdi fatura olmadan cihazın degişimini talep edebilir mi sorum bu bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Değiştirmezler bence... Ama fatura değil de garanti belgesi falan geçerli olabilir ya da kredi kartıyla alındıysa kredi kartı belgelerinden gösterebilirsiniz.

Lacrymosa

Üye
Kredi kartı belgesinde telefon aldığı belli olmaz. Fatura lazım. Garanti belgesinde hiçbir yazı imza kaşe yoktur. O işinize yaramaz. Fatura gerek. Aslında gerek olmaması lazım. Kanuna sırt dayayarak isteniyor. Amacın müşterini memnun etmekse fatura istemezsin. Demek ki telefonu değişmek istemiyorsun ki fatura istiyorsun. Sonra müşteri dostuyuz. Nereye dostusun nereyee..

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
cvplarınız için teşekkürler arkadaşlar ama daha net bi bilgisi olan yok mu acaba

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Fatura olmadan değişim yapmazlar.Tüketici Hakem Heyeti'ne gittiğinde senden hem fatura hem de garanti belgesinin 3'er kopyasını isterler zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt