Haberci Üye Biz Türklerin yaratıcı özelliği de olmasa bu dünya insanı ne yapardı bilemiyorum... (İyi ki varız )Saygılar...
Biz Türklerin yaratıcı özelliği de olmasa bu dünya insanı ne yapardı bilemiyorum... (İyi ki varız )Saygılar...
oylat Üye Originally posted by Gokhan43+Apr 9 2005, 12:16 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 @ Apr 9 2005, 12:16 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-MobiLe_ManiA@Apr 8 2005, 09:36 PM abim photoshop yaa.yapalım sanada bi tane.çok beyendiysen.bak oylat abi bende antika bi ericson a1018 var.batarya ztn çelik midir nedir....1 kilo...heralde...ona seloteyple yapıştrim bi çakı..aynısı olur....... nası fikir... [post=26756]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... :artı: :artı: :artı: [post=26853]Quoted post[/post][/b][/quote] ; sizi öldürecem şakacıktan...
Originally posted by Gokhan43+Apr 9 2005, 12:16 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 @ Apr 9 2005, 12:16 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-MobiLe_ManiA@Apr 8 2005, 09:36 PM abim photoshop yaa.yapalım sanada bi tane.çok beyendiysen.bak oylat abi bende antika bi ericson a1018 var.batarya ztn çelik midir nedir....1 kilo...heralde...ona seloteyple yapıştrim bi çakı..aynısı olur....... nası fikir... [post=26756]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... :artı: :artı: :artı: [post=26853]Quoted post[/post][/b][/quote] ; sizi öldürecem şakacıktan...
eagleturkey Üye yakında kameradan sonra böyle bi telefon modeli çıkaraklarmış diye duydum,bilmem artık ne kadar doğrudur
yakında kameradan sonra böyle bi telefon modeli çıkaraklarmış diye duydum,bilmem artık ne kadar doğrudur