Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon çok ısınıyor yardım...
Sponsorlu Bağlantılar
ozakin70
Üye
Konu Sahibi
telefon çok ısınıyor yardım...
arkadaşlar galaxy wonder ım var çok ısınıyor nasıl düzeltilr bu
Uçan Liseli
Üye
kardeş bizim ipad ısınıyodu altına nemli ama çok ıslatma nemli bez kaya bilirsin
SeniGördüm
Üye
benim s2 den fazla degildir
FeC!
Üye
Samsung bunun sorun olmayacagını açıkladı. Ama 60° ın ustune cıkmasın. Marketten program indirin ve ısındıgında kontrol edin. Eğer 60ı gecerse telefonu kapatın pili çıkarun ir muddet bekleyin. Benim s2 bir kere 61 oldu..
technoshark
Üye
Ben çok ısındı diye kontrol mi edeceğim.. İnsan onu ayarlamaz mı..
Sorun olduğu halde sorun yok nasıl diyebiliyorlar...
FeC!
Üye
Bir kere 61 dercenin ustune cıktı. Surekli kontrol etmek zorunda da degilsin. Cok cok ısındıgı zaman bak. Yuksekse geregini yap. Ya da kullanma. Evet kullanma. Zorunda degilsin.
ozakin70
Üye
Konu Sahibi
tmm bu romlar düzeltiyor diyorlar ama onlardada wondera göre tam uyumlu yok hep hatalı
StunnerDead
Üye
overclock yada downclock programları var . yani işlemci hızını aşırtma ve düşürme. downclock yaparaak daha az enerji ve daha az ısı kaydedersin
emir123321
Üye
Downclock kesin çözüm
oqlahoma
Üye
çok fazla oyun oynama bide çok ısınırsa kapat telefonu kapağını pilini çıkar telefonu ters çevir sonra gazete veya yelpaze ile yelle pilide aynısını yap
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Downchlock yaparsın ama oyunlarda kasma yaşarsın. En iyi çözüm telefonu ara ara soğutmaktır.
Sertug1991
Üye
Ben dondurucuya atip 1.dk.sonra aliyorum buz gibi oluyor