Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon bağımlısı olanlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercu
Üye
Konu Sahibi
Telefon bağımlısı olanlar
Telefon bağımlısı olanlar?pc diil yanlış olmasın.
CoYoTe®
Üye
Valla Ben Telefon Bağımlısıyım Telefonda Heryerde Msne Giriyorum Oyun Oynuyorum Düşmüyor Elimden
berkan95
Üye
senin tel markası kaç kaç bide msn de kaç kontür gidio bunları bi söle kardeş
sercu
Üye
Konu Sahibi
coyoter biz de mi bi sorun var yoksa herkes mi böle. benim de sürekli elimde telefon hiç düşmüyo. ama ben msnden çok mesaj atıyorum. telefonu bu yüzden servise gönderdim bi kez . inş. bida sorun çıkarmaz
sstrr
Üye
yavv bazen çıldırma noktasına geliyorum telefonun kapasitesini çok zorluyom itiraf ediyorum BAĞIMLI OLDUMM
hk23
Üye
çok bağımlılık yapıyo şu telefon eroinden beter
just4you
Üye
ben deilim dostum ama gelişen teknolojiyle elden düşürmek zor
bashran
Üye
Bende Bağımlısı Oldum Bi Demsn Bedava Msn Yi Kullanıyorum Tam Oldu
waliw
Üye
Size Benden Bir Tavsiye Cepte msn KULLANIN süper Bİşi
ycg35
Üye
ya gçn gün bisiklet sürüodum aşırı hızlı yokuş aşağı giderken telefon cebimden fırladı birden bndn hızlı indi yokuşu bi taktım telefon önden gidio sıktım freni indim bisikletten telefon baya bi uçtu ama bi 9-10 metre sürüklendi aldım elime bi baktım hiç bişeyi yok ekran iki tane ufak çizik bide telefon siyah diye kapağında belli bazı çizikler oluştu ucuz atlattım valla bişi olsaydı babam bni keserdi s
sercu
Üye
Konu Sahibi
Bunun benzeri bende de oldu. merdivenlerden koşa koşa iniyodum telefon cebimden uçtu ve merdiven aralığından direk zemin kata. İndim baktım bikaç çizik var. Telefon sağlam çıktı Allah'tan dabaşıma bela açmadı.
ycg35
Üye
biz başlığı uçan telefonlar diye değiştirelim bnce
nightblue0631
Üye
öle bi bağımlılığım yok çok şükür olsada olur olmasada
sercu
Üye
Konu Sahibi
Teknoloji ister istemez insanda bağımlılık yapıyo arkadaşlar ya. Ben hem pc hem telefon manyağıyım. bi türlü bırakamıyorum elimden. Bağımlısı oldum....
asiyildirim
Üye
n95 alıncaya kadar pek bişey yoktu ama simdi geceleri elimde telefonla yatıyorum ben bağımlıyım galiba
yasirarslan
Üye
mükemmel birşey bu teknoloji elden düşmüyor
by_bilinmez
Üye
Evet Cep Telefonu Süper Icat Süper Teknoloji Bağımlısı Olabilirim Yakında
berke_han
Üye
farkında olmadan bağımlı olduk bile elimizden hiç düşmüyor,yanımızdan hiç ayırmıyoruz..
leiche
Emekli Yönetici
bu zamanda hem pc hemde tele bağımlı olmamak elde değilki