Telefon almayı düşünüyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf_4

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almayı düşünüyorum...
Nokia N96 Samsung Innov 8 bu iki telefondan hangisini almalıyım sizce.Bana yardımcı olabilirmisiniz?

fb-1907

fb-1907

Üye

yusuf_4

Üye
    Konu Sahibi
6630 u düşünmüyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Innov 8 al bence.

eQooo

eQooo

Üye
Innov 8 almalısın ...en son teknoloji...

fb-1907

fb-1907

Üye
N+96

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ikiside güzel telefon sitede çok tartışıldı hangisi diye ama bence N96 nokiaacı filan deilim hemen öle bir izlenim vermesin.
burdan tartışmları ve yorumları oku özellikle benimkiler tüm sayfalrı okuki detayları kaçırma
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-i8510-mu-n96-mi-173825.html

örnegin bu benim yorumlarımdan bir tanesi...

iyi hoş kamera diyosunuzda mercegi hiç hesaba katmıyosunuz.Samsung kendi mercegini kullanıyo yani markası smsung bir mercek.
Fotografçılıktan anlayan arkadaşlar dünyada sayılı mercek firmasının oldugunu ve bunların başında
1.Carl-Zeis 2.Schneider-Kreuznach geldigini bilirler.Bu yuzden isterse 10.mp olsun mercek çok önemlidir.
Size şöle bir örnek veriyim aynı yerde aynı ışıkta ve ayarları güzel yapılmış n96(n95,n85,n79 5m carl-zeis olan fark etmez) ve inov8 'den 5mp kaliteyle 2fotograf çekin işte ozaman kaliteyi anlyabilrisiniz.Mercek firmaları ışıgı daha iyi kırabilmesi için yerin aşagısında ve hiç bir gün ışıgı görmemiş alanlarda mercek üretiyolar ve bekletiyolar buda kaliteyi artırıp daha iyi foto çekmenizi saglıyolar.
bunu sonynin dijital fotolarında da farkı görebilrisiniz aynı özellikte cihazı var biri carl-zeis 7mp digeri sony 7mp bilin bakalım hangisi pahalı carl-zeis tabiki, çünkü Carl-zeis mercekten başka bir şey üretmiyor adamlar dünyanın en iyisi.

bu yuzden 8mp le aldanmayın müzikti, şekliydi onlar kişisel zevkler yani istediginizi alabilirisiniz
zevk sizin
Ama benim istedgim telefonu nokia henüz çıkarmadı.İstedigim özellikler:
8 mp carl zeis kamera. 1024*768 divx video kaydı (50fps) (yuh demi:kop:)
fm transmitter özelligi(N85 deki gibi)
Accelerometer sensor for auto-rotate(n96,n95 vb..da var)
bunları yaptıgı zaman o telefonu alıcam ama şimdilik N95 yetiyo:coold:

yusuf_4

Üye
    Konu Sahibi
izlediğim tanıtım videoları karşılaştırmaları arasında pekte bir fark yok 2 si arasında
ama nokia biraz daha ağrır basıyor...tşklr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...