Telefon almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canest

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar telefon almak istiyorum fakat pek ne kararım var ne de uzun zamandır telefonları takip ediyrum aradığım özellikler

Arkadaşlar ben çok müzik dinlerim bu yüzden müzik kalitesi iyi olsun
Resim çekerim kamerasıda iyi olsun
Kullanışlı olsun
Bluetooth felan olsun
Tema, duvarkağıdı, oyun vs.. atabileyim

Cynical

Cynical

Üye
N79

canest

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat olarak daha ucuzu 400 sınır

Cynical

Cynical

Üye
Sıfır mı?
400 civarlarında 5320 XM olabilir. Güzel bir fiyat/performans cihazıdır ama kamerası 2mpx.

canest

Üye
    Konu Sahibi
sıfırolsun

e_korn

e_korn

Üye
5320 xm evet bncede güzel tel

mmzzkk

mmzzkk

Üye
n81 kamera hariç bütün isteklerini karşılıyor..

canest

Üye
    Konu Sahibi
Ya bide şuda olmasın mesela ben şimdi samsung kullanıyoru telefon kötü abi resimleri açmıyor ekranda küçük yani daha güzel bşey olsun

srkn461

srkn461

Üye
kardeş tam senlik sony ericsson c902i yada k850i ;)

Bora

Bora

Üye
senin aradğın telefon sgh-i550w dur dostum acayip bir ses çıkışı var 3,5 mm kulaklık çıkışındaki ses değeri iphone dan yuksek symbian s60 v3 aynı zamanda tema program için ideal ayrıca trackball tuşları ile kolay kullanım +++++++++ son boma SESLİ NAVİGASYON (GPS) VE WİFİ VAR ++++++ imzağamdaki funclıp linkinden bilgi alabilirsin telefonla ilgili ayrıca sıfırının fiyatı sadece 400tl sen bilirsin aradığın ozellikler bunlar :D snn

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca 6cm lik ekranı ve 3,2 mp kamerayıda unutmayalım

canest

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşalar w890 iyi telefon ama kamerasında flaş yok bunun gibi bildiğiniz telefon var mı?

alperen1313

alperen1313

Üye
benim şahsi fikrim tüm istedikleri yapbilecek cihaz nokıa 6220c hem ideal bir fiyatı var hem bir çok özlliği desteklemektedir.
örneğim mms alıp gönderebilrsin.
mvs yi destekler.
2 kameralı 3G görüntülü konışmayı destekle.
kamerası 5 mp carl zeis merceğe sahip net görüntü verir çıkılarda kileteyi dah iyi görebiliyorsunuz
yazılması gereken bir çok güzel özelliği var incelerseniz yarrınıza olur.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ucuz birşey istiyorsan 6300 ama biraz daha pahalı olsun dersen N73, para sorun değil dersen N96!

alperen1313

alperen1313

Üye
n96 nın yapabilecği işilemlerim neredeyse tammını 6220 c de rahatlıkla yapabilrsin..
6300 nokıa sizin isteklerinizi karşılayamaz bazı durumlarda ... diye düşünmkteyim..

t-tqce

t-tqce

Üye
ewt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt