Telefon almak istiyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nowars1903

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almak istiyorum yardım lütfen
Herkese selamlar ben htc wildfire kullanıyorum şarjı çok az gidiyor ve çok sıkıntı çekiyorum. Şarjı çok giden aynı özellikte bir telefon önerir misiniz 400-600 arası bütçem var. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

duzceliikotik

Üye
Nokia c6-01 ben kullanıyorum kamerası 8 mp çok güzel bir telefon

covar

covar

Üye
c6-01 almanı tavsiye ederim ama c6-01 aldınmı yanında 8 gb hafıza kartı şart ikisi birlikte 700 tl alırsın

Türe

Türe

Üye
100 lira ekle nokia 603 al dostum :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
C6-01'in şarjı 18 saatte bir biter.Ama programla 3 güne çıkarırsın :good:

futbol123

futbol123

Üye
nokia603 derim

nowars1903

Üye
    Konu Sahibi
nokia603 ile c6-01 i herkes söylüyor iyi al diye seçemedim ikisinden birini. Birinin ekranı amoled diğerinde Symbian Belle var. Symbian Belle iyi diyorlar ne farkı var Symbian^3 ile bilmiyorum hiç nokia kullanmadığım için. Bir de modem özellikleri var mı ve ekranları nasıl parmak ile dokununca oluyor mu yoksa tırnak ile dokunmak gerekiyor mu?

Waveman

Waveman

Üye
Bütcen 603 e yeterse 603 al

bursefa

Üye
bende telefon almak istiyorum nokia tercihim c6-01 bende beyendim N9 beyendim ama hafıza kartı ve radyosu yok yazıyor yardımcı olursanız sevinirim... N9 500 tl daha pahalı birde...

- - - Eklendi - - -

Benim istediğim özellikler 3g, kamera önemli çok kullanıyorum, internette hızlı olsun, radyo çok öenmli değil ama olursa iyi olur, şarjı uzun süre gitsin, kullanımı rahat olsun. mesajlaşmak rahat olsun,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt