Telefon Tavsiyesi Telefon ALmak istiyorum(Bütçe Max.400TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon ALmak istiyorum(Bütçe Max.400TL)
arkadaşlar nokia n86 cihazım sarj soketi yerinden çıkmış ve genpa böyle ufak bir sorun için
'Telefonun Onarımı Mümkün Değildir.'demiştir. diğer bir kaç telefoncuda yapamayınca yeni telefon almaya karar kıldım

Lise 4 Üniversite hazırlık olduğum için çok lüx birşeye ihtiyacım yok dersleri felan engellemesin şimdi

İnternete Giren orta düzey oyunları açan müzik çaları olan bir cihaz arıyorum kamerası önemli değil

Kafamda Samsung Galaxy Y Var

sizce bu site güvenilirmidir

sony ericsson x10 mini tavsiyemdir 420-450 arası

Sen zaten telefonunu bulmuşsun.

wi-fi mevcut.2MP kamerada işini görür

Konu Sahibi
Sen zaten telefonunu bulmuşsun.

wi-fi mevcut.2MP kamerada işini görür

evet ama bazı arkadaşlar 256k ekran çözünürlüğü var çok kötü felan demiş ama xperia x10 kullandım 64k ekran rengi vardı ve gayetde güzeldi
ama bu cihaz hızlımıdır acaba o konuda takıntım var 832 mhz ve ramide galaxy gio'dan fazla fakat youtubedaki incelemesinde gio daha hızlı gözüküyor

Konu Sahibi
Sar Değerini Bu Kadar Kafaya Takma Telefonla Beraber Uyumucan Herhalde

orası öylede bu konuda takıntım var çünkü sar değeri 1.4 olan blackberry bold 9000 kullandım abartmıyorum her gün baş ağrım olurdu bu cihazla düşünemiyorum

----------Eklendi @ 10:57:12 ---------- Yazıldı @ 10:53:57 ----------

hocam bu cihazı satan bir link yada mağaza varmı bulamadım

hep x10 mini çıkıyor karşıma

----------Eklendi @ 10:59:58 ---------- Yazıldı @ 10:57:12 ----------

sony ericsson xperia mini pro

hocam bu cihazı satan bir yer bulamadım karşıma hep x10 mini çıkıyor sizin bildiğiniz bir yer varmı ve fiyatı nedir?

Sar değeri fazla ama senin isteklerinide karşılar bence incelemeye almalısın ... Ayrıca kulaklık kullanabilirsin, Yada kullanabilirmisin ...

Konu Sahibi
Sar değeri fazla ama senin isteklerinide karşılar bence incelemeye almalısın ... Ayrıca kulaklık kullanabilirsin, Yada kullanabilirmisin ...

optimus me'den mi bahsediyorsunuz?

şu an aklımda Galaxy Gio Galaxy Y ve Xperia Mini Pro var(X10 mini pro değil)

DgnGkmn

Üye
Arkadaşım Telefonun 5800 olsaydı Yapardım Tamiratını. Sen Tamirata bak . eğer Telefonunu atmakta satmakta gönlün varsa DOKUNMATİK olarak 5800 öneririm . sıfır fiyatı 460 TL . yalnız 2. el almanı öneririm. Temiz olanları var ve 300 TL oluyor. Telefonun özellikleri Çok iyi. 1, 1.5 saatte şarj oluyor . ve 6 saat boyunca internette gezebiliyosun yada 1 gün boyu müzik dinleyebiliyosun. şarj yemiyo . 5800 ın böyle seninkisi gibi sorunu olduğunda tamiri kolay oluyor.

Konu Sahibi

yok kardeşim basmatik takoz almaya niyetim yok teşekkür ederim inşaatlarda bedava bulabiliyoruz

Konu Sahibi
450'ye 2.el ideos x5 buldum ama şimdi kararsızım 2.el x5'mi '0' gio'mu

ParduSS

Üye
[sıze=7]turkcell t20[/sıze]

key43

Üye
Nokia c3 olabilir..

loaloa

Üye
X5in temiz ve hasarsız olduğuna eminsen hiç tereddüte dahi girme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...