Telefon Almak İçin Uygun Bir Zaman Mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Almak İçin Uygun Bir Zaman Mı ??
Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım eski telefonum bozulduğu için.Almışken iyi bir sey almak istiyorum.Acaba yeni gelicek modeller var mı? Sizce biraz daha beklemeli miyim ? Ve yeni modeller gelicekse o modeller hakkinda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz benimle.Teşekkurler

bboyQ7

bboyQ7

Üye
galaxy s3 mini cikti kardes bence kacirma bu firsati

Mufche

Mufche

Üye
Az bir zaman daha beklersen büyük ihtimalle Yılbaşı indirimleri olucak onlardan yararlanabilirsiniz.

blacktalon

blacktalon

Üye
bence 1 yıl daha beklemeli şu wp8 eğer android gibi oyun ve uygulamaları iostaki gibi yakalarsa bence nokia lumia alınabilir çünkü kaya gibi telefon hızı da iyi tek sorun uygulama desteği android telefonlar genelde dandik oluyor hatta apple larda aynı şekilde çok dayanıksız ve kırılıyorlar hemen nokiayı özledim ins yakalar teknolojiyi :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
arkadaşa katılıyorum wp8 in arkasında microsoft var 1 seneye uçar bence ;)

Android Police

Android Police

Üye
aslına bakarsan s3mini nin ekran kalitesi pek iyi değilmiş zaten incelemde adam s advance benzediğini söylüyor ayrıca bütçe belirt ona göre birşey çıkar belki

Wp8 veya htc 8x gibi windows phone modellerini hiç incelemedim ama windows phone bana soğuk geliyor nedense :hmmm eğer bütçe 1000tl altıysa desire x ve s3miniye bir bak derim

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar butceyi birazcik acik tutuyorum almisken 3-4 yıl gotursun isterim.s3 mini degilde biraz daha ust sinif bir model almayi dusunuyorum.Android hosuma gidiyor ama wp8 konusunda tereddütlerim var herkeste oldugu gibi.wp8 li telefonu alip adam akilli kullanamadan elimde eskimesinide istemem acikçası gelismesi birazcik daha zaman istiyor sanirim en azindan market olarak.yeni yılın baslarında yeni modeller gelicekmi acaba bilginiz var mi

Android Police

Android Police

Üye
HTC Butterfly çıkacak yakında ayrıca HTC One SV de var şu an beklenen modeller bunlar sanırım

blacktalon

blacktalon

Üye
o zaman sana note 2 öneririm ama ekranı buyuk oldugu için daha fazla koruman lazım onun dışında on numara telefon hem sıkılırsan ilerde satar başka telefon alırsın max kaybı 300-400 tl olur yani 2 yıl sonra muhtemel 1000tl+ bi fiyata satarsın diye umuyorum :)

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Htc butterflyi inceledim internetten ve bataryasi o telefona gore rezalet sayilabilir :D note 2 yi gercekten cok begeniyorum ama dediginiz gibi cok buyuk insan cebinde tasirsa oturup kalkarken kırılıcakmıs gibi hissediyor sanki :D ama sanirim butterfly hernekadar piyasaya cikmis olmasa da guzel bir cihaz ama htc 1 gelirse samsung 3 gelir gibime geliyo samsung yakinda bir bomba patlatmaz mi sizce de :D

bosjo

bosjo

Üye
HTC tavsiye etmem,batarya çıkarılmıyor.Samsung u Tavsiye ederim. İstersen Nexus u alabilirsin. Ya da note 1 - 2 olabilir. Resim çizmeyi seviyorsan eğer note serilerini tercih edebilirsin. S 3 kullanıyorum ama bazen diyorum biraz daha bekleseydim note 2 mi alsaydım ama pişman değilim. S 4 ü bekliyorum umarım güzel telefon cıkarda alırım umarım.

mertekin34

mertekin34

Üye
Hayır şu sıralar telefon alma.S3 zaten neredeyse eskidi, yeni yılda telefonların fiyatları düşük olacakmış diye duydum.Ayrıca Samsungun galaxy grand diye bir modeli çıkacak

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim bu soru cok tehlikeli teknoloji boyle bugun s3 alican yarin s4 cikacak sonra s5 butcene ve isteklerine uygun bir cihaz al 2-3 sene kullan

Ali58_58

Ali58_58

Üye
o zaman sana note 2 öneririm ama ekranı buyuk oldugu için daha fazla koruman lazım onun dışında on numara telefon hem sıkılırsan ilerde satar başka telefon alırsın max kaybı 300-400 tl olur yani 2 yıl sonra muhtemel 1000tl+ bi fiyata satarsın diye umuyorum :)
note 1 s3 ten sağlam :) tabi bu karumayacağımız anlamına gelmez ama yani bilinsin dedim sağlam tlefondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt