arkadaşlar ben yukarda belirtilen kişi ile görüştüm
bunlar birer dolandırıcı, ericsson satıo telefona 350$ istedi biraz pazrlık yaptık 200$ indir di, sonra 100$peşin kalanını ürün teslim edildikten sonra istedi.ben başta çekinceler olsa dahi bu teklifi kabul ettim,parayı wester unıonla göndermemi istedi,önce kendisinin ingiliz olduğunu patronunun nijeryalı olduğunu belirtti,ama ialanında avusturalyada nın melborn şehri diye belrtmişti,son ingilterede olduğunu söyledi falan da filan da,neyse ben parayı havale etmek için bilgilerini istedim baktım arkadaş başka bir isimle nijeryaya parayı göndermemi istiyor ,şühelerim dahada arttı ve ben bundan vaz geçtim,ya göndermez ise, yada gönderse dahi bu adam paranın kalanı için neden bana güvensin ki,bir birimizi tanımıyoruz hiç bir bilgimiz mevcut değil,ürünü gönderse dahi sağlammı orjinalmi, çin malı mı yani anliyacağınız hepsi yalan,neyse ben bu telefonu almak istiyordum kendisine dedim ki bak ilan verdiğin sahibinden.com. un GET i var yani güvanli alışveriş, para havuzda kalacak sen ürünü gönderdikten sonra para senin hesabına yatacak dedim, fakat arkadaş bu teklii istemiyor,bana söylediği sadece kendisine güvenmem gerektiğini ve endişelenmem ,neyse ben kendisinin bir dolandırıcı olduğunu söyledim ve görüşmeyi kestim, sahibinde.com a bu adamın bir dolandırıcı olduğunun ilanını verdim, lütfen bu tür kişilere pirim vermeyin
her kese kolay gelsin