Telefon alıcam zamanınız varsa yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heratica

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam zamanınız varsa yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum ve kesinlikle istedigim şey wireless olucak weble felan olmuyo bu işler suanda elimde 6210 Navi var İstedigim özellik rahatlıkla interlete hızlı sekilde baglanabilmem ve tarayıcı destekli java veya flash tarzı oyun olsun borsayı takip etme amaçlı olsun her konuda sorun yaşamadan kullanmak istiyorum.

Piyasaları cok takip edemedim bu konuda açıkcası ama bi arada çin malı telefonları düsündüm ancak okadar çok tartışma varki çin malı telefonlar hakkında simdi bu insanlarda tüketici hani memnun kalmamıslarki yazıyorlar kaldıki 1tane 2 tanede degil benim gordugum cogu kişinin tepkisivar ama ben hala insanların su yönden kötü ama şu yöndende iyi diyebilecegi ortak bi paydada buluştuklarını göremedim o yüzden neyapacagımı şaşırdım.

Bu söylediklerimin yanında tabikide indirimler fırsatlar veya hani 1-2 ay daha bekle su model cıkıcak gibisinden tavsiye/öneriler bekliyorum çünkü aldıktan 2 ay sora keske bekleseydimde sunu alsaydım demek istemiyorum.

Tabikide oyun oynuyacagım program yükleyecegüm müzk video felan bunların üstünde durmak istemedim çünkü günümüzde telefon konuşmaktan cok vakit gecirmek eglenmek veya internet adına ulaşım kolaylıgı demek. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 


for_rock

Üye
Herşey güzel hoşta bütçen ne kadar ?
 

Heratica

Üye
    Konu Sahibi
en fazla 1000 tl veririm diye dusnuorum 2 bine laptop alıoruz iyi seviede :D
 
buket2

buket2

Üye
merhaba öncelikle çin malı telefon kesinlikle düşünmemelisin...inana paranı çöpe atmaktan farkı olmayacaktır..herşeyden önce şunu düşün olası bir sorun yaşadığında karşında bir muhattap olmayacak.. o yuzden bence yanaşma bile...
benim sana önerebileceğim LG nin yakın zamanda teknomarketlerde yerını alacagı, son ekran teknolojısı nova dısplay ıle uretılmıs optimus black. su an sanal marketlerde 990 tl gibi bir fiyatta satılıyor. tasarım olarak cok zarıf zaten dunyanın en ınce akıllı telefonu secılmıs.
maıllerını takıp etmen için wifi direct ve push mail özelliği
oyun oynaman için ekran parlamasını önleyen nova display, %50 enerji tasarrufu ile uzun şarj ömrü, uygulama hızı ve google android marketten ücretsiz uygulama indirebilme özelliği
kaliteli fotoğraf çekebilmen için 5 mp lik kamera ve görüntülü görüşme için 2mp lik ön kamera
android 2.2 işletim sistemi ile bugünlerde çıkarılan en iyi smartphone
daha ayrıntılı bir inceleme istersen
 
technoblue

technoblue

Üye
evet arkadaşım ne alırsan al ama çin malından uzak dur. 1000 lira para vereceksen ne diye patlamaya hazır bi bomba alasın ki. benim sana tavsiyem xperia x10 ama sağlamına denk gelebilirsen çünkü sony ericssonlarda yazılım problemi hat safhada. dediğim gibi düzgününe denk gelirsen iyi telefon ama o da bi yerde patlamaya hazır bomba gibi. @buket2 optimus black önermiş bu aralar adından sıkça söz ettiren ve araştırdığım bi smartphone. adından söz ettirdiği kadar da var. piyasaya çıkan en iyi smartphone olma adayı. nova display olayı zaten müthiş olmuş güneş ışığında ekran parlaklık seviyesini ayarlayarak ekranı görme sıkıntısına son vermişler. şarj tasarrufu konusunda diğer smartphone lara göre %50 tasarruflu. tasarımı da gerçekten çok güzel smartphone larda kalınlık bakımından en ince telefon sanırım. buna bağlı olarakta ağırlık bakımından diğer telefonlara göre daha hafif.
 

Heratica

Üye
    Konu Sahibi
@buket2 gerçekten cok çekici duruyor aklımda bayagı yer etti diyebilirim. SAOL. Ama once bi yerine gidip bi test sürüsü yapmam lazım genede :)

@technowar aslında haklısın cunku 1000 tl verip hazır bomba biraz sacma olur kaldıki suanda daha piyasalara yeni sürülen modellerden alabilme sansımvar yani alıp 5-6 ay sora satmıycam 3-4 yıl kullanırım karsımda dünya devi bi firma ve teknik servisi ile muhattap olabilecegim bi marka almak akılcı olur dedigin gibi
 
hoss

hoss

Üye
galaxy s , x10 veya htc desire almalısın
 
buket2

buket2

Üye
tabiki de kısa sürede teknomarketlerde yerını alır dediğim gibi... zaten bende ınternetten elektronık cıhaz alma konusunda onyargılıyım..asla sadece tavsıye uzerıne körü körüne bir şey almam denemeden. ama emınımkı sende ınceledığınde kararını vereceksındır :)
tasarım,fıyat ve özellikler-uygulamalar konusunda su anda kafamda netleşti benımde...bır tek kanlı canlı görüp beğenip almak kaldı desem yalan olmaz sanırım :)
tercihini yaptığında bizimlede paylaşırsan sevinirim.
 

Starsley

Ben n8, galaxy s, Htc Desire Öneririm...
 
technoshark

technoshark

Üye
htc güzel ürünleriyle piyasada kendisinden uzunca bir süre söz ettireceğe benziyor.
fakat arkadaşların dediği gibi Optimus black şuan en iyi smartphone olarak gözümüze giriyor. :oke:
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi android tabanlı bir cihaz almanda fayda var htc telefonlarına bakabilirsin galaxy s gibi androidlilere bak nokıayı salla:yuru
 
  • Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
technoblue

technoblue

Üye
ya adamlar optimus black te şöyle birşey yapmış ve bu başka hiç bir smartphone da yok. uzaktan yardım diye bişey yapmışlar telefonda bi sorun oluştuğunda uzaktan yardım seçeneğini kullanıyorsun telefonuna bağlanıp sorunu çözümlemeye çalışıyorlar. daha ne olsun al sana müşteri memnuniyeti al sana teknik destek.
 
Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus black derim bende şuan piyasadaki en iyi smartphone.Nova display ozelliği,android 2.2 froyo işlemci ekran kalitesi,hızı,parlaklık,kalınlık,ağırlık gibi ozellıklerıde diğer telefonlardan önde.şarj konusundada gayet başarılı. 3-4 gun gıdıyormuş. piyasa fiyatıda 999 Tl.. benım sana tavsiyem budur.. bı bak araştır sende ıstersen.. neye karar vereceksen güle güle kullan şimdiden..
 

Heratica

Üye
    Konu Sahibi
Abi ölebi övdünüzki ( gerçi övülmücek gibide deil) olmadı 6210 uda elden cıkartırım gerçi baya bi düsük olucaktırda arkadaşlarımın bana soyledigi bişi var dede telefonu gibi kullanırım telefonumu kıymetlidir yani ole bozuk parayla aynı cebe koymam felan :=) butun yorumlar ve ilginize tesekkur ederim vakit ayırıp yazan herkeze
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt