Telefon alıcam. Yardım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam. Yardım lütfen!
Yeni bir telefon alıcam arkadaşlar. 800 TL Bütçem var.

Ben N8 Almayı düşünüyorum. Fakat emin olmadığım bir kaç nokta var bu konuda. Birkaç sorum olucak sizlere;

Sorularıma gelirsem;

1.'si; N8'e Nokia belle refresh güncellemesi geldi. 603, 701 Gibi nokia'nın yeni modellerine bu sürümün devamı gelir. Ancak n8'e gelirmi devamı? Yoksa gelmez mi? Onlara gelirken. Eski bir sürüm kullanmak istemem açıkcası.

2'si; Pdf dosyalarını N8'Den açabilirmiyim? Exel, world tarzı program dosyalarınıda.

3.'sü; Android tarzı telefonlardan touch.facebook'a girilebiliyor. N8'den de girebilirmiyim?

4.'sü; Qwerty klavyesi N8'in bana biraz zor kullanımı gibi geldi. Bunu değiştirebilecek bir program varmıdır?

5. ve Son sorum ise; N8 İle ilgili değil ama bu NFC Programı ne işe yarar. N8'de yokta olmaması önemli bir eksikmidir? Yoksa olmasada olacak bir uygulama mıdır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Belle refresh daha yeni geldi. Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir bilinmez. Ama ben güncellemenin geleceğini düşünüyorum. Büyük bir güncelleme değil de sorunları gidermek için güncelleme gelecektir. Diğer sorularınada cevap bulabilirsin burada.

- - - Eklendi - - -

Evet yepyeni bir güncelleme. Benim asıl sorum bu yeni nokialar 603,700,701'e gelen güncellemeler N8'ede gelirmi onlardan geride kalan eski bir yazılımda kalmasını istemem. Onlara Nokia Belle Refresh FP2 Gelecek yakın zamanda N8'ede gelirmi? Asıl sorum bu benim bu konuda...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bence 701 al

Epple

Epple

Üye
Bence Nokia'a hic bulasma derim. İlk aldiginda hosuna gider kamerasiyle filan ama sonradan isletim sisteminden dolayi uygulama eksikligi seni pisman ettirir bence. Sonra ara sira uygulamanin icindeyken kitlenir kalir bisey yapamazsin kapatip acarsin. Yani sonucta Nokia.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hem 1.3 ghz işlemcısı olması hemde yeni güncellemelere açık olması n8 e bundan sonra güncelleme gelmesı çok zor

KarakayA67

N8 aldm mays aynda hewesle ama kamera harcnde tatmin olmdm cmı dsı czlmz dylar cbm de czldi adam gbi taraycsndn video izleymdm iki progrmda kasıydu we isnnca kitlnp kalydu btarysda ckmyo smdı xperıa ray aldm ama ekrnı ufak glyo

ANIL

ANIL

Admin
Evet yepyeni bir güncelleme. Benim asıl sorum bu yeni nokialar 603,700,701'e gelen güncellemeler N8'ede gelirmi onlardan geride kalan eski bir yazılımda kalmasını istemem. Onlara Nokia Belle Refresh FP2 Gelecek yakın zamanda N8'ede gelirmi? Asıl sorum bu benim bu konuda...

Tabiki gelmeyecek. Aynı yazılımın gelmesi mantıksız. O zaman farklı model çıkarmanın anlamı olmaz.

doctorrr

doctorrr

Üye
N8 aldm mays aynda hewesle ama kamera harcnde tatmin olmdm cmı dsı czlmz dylar cbm de czldi adam gbi taraycsndn video izleymdm iki progrmda kasıydu we isnnca kitlnp kalydu btarysda ckmyo smdı xperıa ray aldm ama ekrnı ufak glyo
valla yazından bişey anlaşılmıyor en absürd yazan benim sanırdım harbiden yaş 24 mü?

KarakayA67

Ewet hocam 24 mobilden giriyorum telfn ekranı ufak geliyor yazımlarda kısaltma ya kacıyorum :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt