aleranol
Üye
Telefon alıcam yardım edermisiniz?
Arkadaşlar ben çok sıkı bir nokia fanatiğiyim (bilen bilir
). Zaten C7'nin her sorununa çözüm bulabilirim.
Şimdi ben ne yazıkki geçen yıl sbs'de ciğerim yana yana 850 tl vererek aldığım telefonumun küçük kasmalarından, uygulama azlığından ve internet konusundaki başarısızlığından bıktım.
Tahmin edersiniz ki beni doyuracak kadar güçlü, iyi kamerası olan ve işletim sistemi farklı bir telefon arayışına girdim. İlk olarak LUMİA 900'ü düşündüm. Zaten avrupaya 42 mb hız ile gelecek bu benim için çok önemli ama bakarsınız ki çift çekirdekli değil ve wp8 yolu kapalı gibi. 2. olarak ise HTC ONE X'i düşündüm. Sizce bu devasa 4 çekirdekli telefon benim her ihtiyacıma cevap verirmi?Düşürsem c7 den daha fazla zarar görürmü?(bu gerçekten önemli
) Ve en önemlisi ekran boyutunun büyük olması görüntüsünü etkilermi?
Tabiikide başka telefon önerilerine de açığım ama samsung olmaması tercihimdir.
Şimdiden ilgelenen arkadaşlara teşekkürler.
). Zaten C7'nin her sorununa çözüm bulabilirim. Şimdi ben ne yazıkki geçen yıl sbs'de ciğerim yana yana 850 tl vererek aldığım telefonumun küçük kasmalarından, uygulama azlığından ve internet konusundaki başarısızlığından bıktım.
Tahmin edersiniz ki beni doyuracak kadar güçlü, iyi kamerası olan ve işletim sistemi farklı bir telefon arayışına girdim. İlk olarak LUMİA 900'ü düşündüm. Zaten avrupaya 42 mb hız ile gelecek bu benim için çok önemli ama bakarsınız ki çift çekirdekli değil ve wp8 yolu kapalı gibi. 2. olarak ise HTC ONE X'i düşündüm. Sizce bu devasa 4 çekirdekli telefon benim her ihtiyacıma cevap verirmi?Düşürsem c7 den daha fazla zarar görürmü?(bu gerçekten önemli
) Ve en önemlisi ekran boyutunun büyük olması görüntüsünü etkilermi?Tabiikide başka telefon önerilerine de açığım ama samsung olmaması tercihimdir.
Şimdiden ilgelenen arkadaşlara teşekkürler.