Telefon alıcam yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam yardım edermisiniz?
Merhaba sayın WP kullanıcıları.Yazın veya sonbahara doğru çıkacak olan LUMİA 900 'ü almayı düşünüyorum. Tabiikide sizler Windows Phone işletim sisteminin artı ve eksilerini herkezden iyi biliyorsunuz. Android'e oldukça karşıyım onun için android ile ilgili bişeyler demezseniz sevinirim. Öncelikle hiç kasma veya donma olaylarına rastladınızmı? Oyunlar konusunda sıkıntınız varmı (uyumsuz oyunlar veya az oyun)? Programlar uygulamalar yeterli mi sizce? Ayrıca şu an C7 kullanıyorum ve küçük kasmalar beni rahatsız ediyor. Ve en önemlisi bana LUMİA 900'ü ilk alanlardan biri olacağım için LUMİA 900'ü bana tavsiye edermisiniz? Yoksa tercihimi başka bir üst seviye telefona kaydırabilirim. Örn.s3 veya ip5 Şimdiden teşekürler

Türe

Türe

Üye
s3 derken galaxy s3 mü ? |-) bana kalırsa lumia 900 ile iphone 5 ten birini tercih et iphone 5 daha çıkmadı ama çıkasıya kadar bekle bence

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
evet samsung s3. çünkü lumia 900 eğer işletim olarak kötü bir kullanımı varsa(öyle olduğunu sanmam ama) iphone 5 e veya s3 e bakabilirim(Çaresizlikten s3 :D).Çünkü c7 den sıkılmadım ama bende birşeyleri eksik bıraktı. Artık daha güçlü bir canavara ihtiyacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...