Telefon alıcam. Lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sen beni sürekli güldüruyorsun teşekkürler.
Benim tavsiyem galaxy gio.

Tepkiler: Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
ben bu konuyu buraya acmasaydım gidip 5800 alıcaktm ve sonra aldıgımı yazıcaktım. kim bilir nasıl sövücektiniz beni sağolun yorumlarınız için. ama optimus me ve gio dısında da telefonn yok sanırım düzgün bu fiyatlarda

aslında 5800 tavsiye ederdim ama genelde sorunlu çıkıyor.gio tavsiye edeyim dicem ama onda da sorunlar çıkabiliyor.bence android için biraz daha zaman var.en iyisi c6-01 ya da optimus one da bakabilirsin.

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
ama internetten de baktığıma göre android symbiandan cok iyi. ben bunu alırsam önümüzdeki sene bir işe yaramayacak. çünkü android iyice ilerlemiş olacak

ama internetten de baktığıma göre android symbiandan cok iyi. ben bunu alırsam önümüzdeki sene bir işe yaramayacak. çünkü android iyice ilerlemiş olacak
Yanlıs düsünüyorsun arkadasım.
C6-01'e S^3'e daha yeni güncellemeler gelecek ve bu sistem daha en az 5-6 yıl desteklenecek.
Ve yeni güncellemelerle birlikte birüsürü oyun uygulama çıktı.İse agırlık vermeye basladı nokia.
O listede C6-01 varken diger telefonlara bakmazdım sahsen.Ama merakım var androide dersen gio'yu almalısın

nonamex

Üye

Kesinlikle, Android en iyisi olur

Tepkiler: technoshark

o fiyatlara fazla android bulamazsın zaten

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi android ya. gio cok hosuma gitti

Tepkiler: nonamex

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsıye ederım. hem paranın bı kısmı cebınde kalır hemde fiyatına gore en iyi smartphone'lardan bıtanesi. android 2.2 froyo yuklu, ekran kalitesi,tasarımı,hızı ve şarj suresi cok ıyı bence..

Tepkiler: Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
lg hic kullanmadım. menu kullanımı bile tuhaf gelebilir bana

lg hic kullanmadım. menu kullanımı bile tuhaf gelebilir bana

he tabıkı kullanmadıgınız ıcın tuhaf gelır dıyecemde android işletim sistemleerinin tarzı aynı hemen hemen bir tekno market varsa yakınlarınızda gidip kurcalamanızı tavsiye ederim, aynı zamanda optimus me de kullanışlı bir telefon.

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
hepsi var burda darty den teknosaya gold bimeks falan ama oruclu oruclu da cıkamıyorum anca netten bakabildiğimle kalıyorum. bi ara cıkıp hepsine somut olarak bakıcam. hangisi hosuma giderse artık. optimus me de öneren cok var

Ona bakarsın nokıa yı önermemişsin gidip yine c6 nokıa öneriyorsun 5800 rezistif ekranlı telefon alınmaz ancak bazı kişiler sırf penayla kalemle dokunmak için rezisitif alıyorlar bu ne diyeceksin...Bu arada androidli cihazlara bakmanda o fiyatlarda fayda var

C6-01 599 liraya düşmüş biraz daha koyup hemen al derim

neden nokıa olsun ıstıyorsun kı onu anlamıyorum o fıyata yada bıraz daha fazla fıyata fıstık gıbı telefonlar var her turlu. samsung telefonları arastr bıde bnde bır kac sene oncesıne kadar nokıa taraftarıydım ama artık devır degıstı nokıa daha androıd'e gecmedı bu yuzden cok kan kaybedıyor alacaksan android işletım sıstemı olan bır telefon almanı onerırım bn bır ay once huawei ideos x5 aldım her turlu gecerlı telefon arastırmanı onerırım 500 liradan bıraz fazla ama o telefon ıcın deger kardes

Daha uygun bişey istiyosan 350 civarı optimus me'yi tavsiye edferim 500 civarı alıcam diyosan ideos x5

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
optimus me ile galaxy arasında ne tür bir fark var? ben baktım ama hic bir fark göremedim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...