cloudcomp
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilmiyorum bütçen ne kadar ama HTC One bak istersen. S4 dicem sağlamlık ek iyi değil. L1020 bekle desem onunda fiyat fazla olur gibi L920 bulabilirsin bir bak istersen L920'ye
butce ne kadar?
Öğrenciyim demiş adam, HTC One demişsiniz...
- - - Eklendi - - -
2yıl idare ederler seni, istediğin uygulamalar çok fazla şeyler değil, yine de keşke bütçe belirtseydin... Xperia L 800lira, Lumialarda idare edecektir onların sıkıntı uygulama sen de zaten fazla uygulama beklemiyorsun. Lumia 520-620...
Galaxy nexus oneririm son romlarla telefonda eksik ozellik kalmadi ve hiz konusunda s4le bile yarisabilir durumda suanda.Dedigin kucuk oyunlarida rahatlikla aciyor guncel bir telefon seni 2 yil goturur normal androiddeki sikintilar bunda yok.Saglamlik ise orta seviyede.
bir fiyat söylersen daha rahat bulursun
Android açık bir sistem olduğundan dolayı ortaya çıkan gereksiz laflar onlar... Güvenilir siteler kullanacaksınız, olacak bitecek, bu androidde virüs var olayı çok tartışıldı çok abartıldı çok şişirildi.
Yavaşlama kilitlenme restatma gibi bir şey yokdur lumialarda, hoş ve değişik telefonlar, bir bakın.
Motorola !
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hem telefon hem tablet için NEXUS derim:eek:
kardes senın fazla beklentın yok uzun omurlu ıstıyorsan al bi sıfir iphone4 900 e de bulursun ısını gorur
bencede üsteki üyeye katılıyorum teknosadan 0 iphone 4 16 gb black al fazlasıyla işini görür hatga benim tel galaxy note ama iphone almadığıma pişmanım note alalı 1 sene oluo gerçi
Bence lumia al kardeşim donma kapanma kasma derdi yok. Androit virüs bulaşır filan ıos desen zevk meselesi
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
3gs 2009da cıktı 2012 ye kadar guncelleme aldı artık sen dusun
Bence kimse artık yok şu fiyata hangisini alıyım demesin yalandan konu açıyorlar o fiyata en iyi iphone olur bizim dediğimizi beyenmiosan konu açmayın bilgili konular açın dicemde neyse şimdi herkez bişeyler yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?