Telefon alıcağım 300-400tl arası bütcem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcağım 300-400tl arası bütcem
İyi bayramlar
Yeni telefon alıcağım nokia c3 düsünmüstüm uzun süre ama araştırdım bir ton sorunla karsılasanlar var bende böyle donma programa girememe vs. gibi sorunlarım olup telefondan sogumak istemiyorum bana ne telefon önerebilirsiniz ​mp3 e posta internet wireless kamera önceliklerim bütcem 300-400 tl arasında tesekkürler

Burak

Üye
e63 tavsiye edebilirim. Ama 430du galiba fiyatı.
Yanlız o telefonda yavas calısıyor.

----------Eklendi @ 22:24:34 ---------- Yazıldı @ 22:24:14 ----------

çok uygulama yukleyince.

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
hmm yavaşlık sorun teşekkürler yorumun için

61semih

61semih

Üye
lg optımus me

Burak

Üye
5130xm kullanıyorum ben, tavsiye ederim guzel telefon, 10aydır kullanıyorum herhangı bır sorunu yok

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler arastırmalara devam ediyorum

Burak

Üye
tamam, arastırmalarınız tamamlanınca bılgılendırme mesajı bırakın lutfen.

sakaryam54500

Üye
kardeş imkanın varsa kredi kartı ile x6 al 12 taksitle kafan agırmaz her istediginide yaparsın

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
x6 aşar beni hala aklımın bir köşesinde c3 kaldı qwerty klavye cezbediyor ama sorun yasamaktanda korkuyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
git bimden lg optimus me black al 300 e gelecekmiş android 2.2 yüklü çok iyi bi telefon 16 eylülde gelecekmiş

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
git bimden lg optimus me black al 300 e gelecekmiş android 2.2 yüklü çok iyi bi telefon 16 eylülde gelecekmiş
şarj benim için büyük problem olucak biliyorum fazla şey istiyorum sanırım bu meblaya kusura bakmayın

---------

BlackBerry Curve 8520 nasıl acaba bunu tavsiye eden iyi veeya kötü yönlerini söyleyebilecek biri varmı

nofear965

Üye
S3353 trevi chat süper telefon

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan sasmak istemiyordum ama sorunları hic bitmiyor malesef bütcemi artırıp galaxy gio almaya karar verdim tesekkürler

futbol123

futbol123

Üye
50tl daha koyun samsung gio alın derim alırken tam alın

mstf_l

mstf_l

Üye
e63 un fiyatı 370 ile 410 arası ve ayrıca bende 25 uygulama 25 e yakın oyun kurulu yinede kasmıyor

fireman87

fireman87

Üye
Bu saatten sonra android işletim sistemi olan bi telefon alman daha mantıklı olur, o yüzden sana tavsiyem optimus me :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus Me.. android 2.2 froyolu.. hızlı şarjı ıyı gıden dokunmatık reaksıyonu super bı telefon optımus black almak ıcın sattım cok memnundum telefondan.. tavsıye ederım fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesi

blackaid

blackaid

Üye
samsung chat 2mp kamerası var kaç mp olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt