telefon alcam tavsiyeniz nedirr....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
telefon alcam tavsiyeniz nedirr....
arkadaşlar suan elımde duz n95 var ben bunu satcam ve Samsung i8510 INNOV8 almayı dusunuyorum acaba kullanan arkadaslar varsa nasıl memnunlarmı wifi çekimi nasıl n95 gıbımı yoksa daha iyimi belirtirseniz sevinirim n95ten sıkılmaya başlamıştım:) birde samsungun s8003 modeli var aklmlımda sizce hangısını alayım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş bence nokia almalısın nokia telefon piyasasında bir numaradır ben sana 5800 veya n79 u önereyim ikiside harika alet gerçekten :oke:

laveled

laveled

Üye
ne kadarlık bir bütcen war

rapman

rapman

Üye
biraz daha bekle.N8 çıkacak,onu alırsın :oke:yada iphone 4G ( HD )

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
Elimdeki telefonun ustune para koyup alcm n8 guzel ama fiyat olarak 1300 olur ortalama oda cok gelir n79 vardı sattım ekran olarak ufak n95ten pek fazla fark yok

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
bence nokia ya takılıp kalma

YsF_90

YsF_90

Üye
samsung i5700 al. illa symbian'a takılma

frmc32

frmc32

Üye
iphone 4

msndeyim

msndeyim

Üye
Telefon alacak arkadaşım.
Ben bir 5800 kullanıcısıyım. Aldığım güne lanet olsun. Yapılan hatayı savunmanın da anlamsız olduğunu düşünüyorum. Forumdaki bir çok arkadaşın da benim gibi hataya düştüğüne inanıyorum. Ve yine bir çoğunun sırf elinde 5800 ya da n97 gibi telefon olupta üstünkörü savunduğuna inanıyorum.

Bence şu günün şartlarına göre en uygun android işletim sistemine sahip telefonlar. Mesela onlarda Flash player 10.1 desteği var ama diğerlerinde yok. Alacaksan bu özellikte bir telefon al derim. Marka ve modeli sana kalmış.

buldog

buldog

Üye
5800 a leke atan arkadaşıma cevaptır telefon alacak arkadaş çoktan almıştır çünkü.5800 telefonunun V50 yazılımı olanını aldım.Radyonun RDS si yüzünden donma sorunu hariç mükemmel bir telefon V51 yazılımı ilede zaten servis radyo sorunun düzeltiyor.Tlefon GPS ile direkt kontör harcamadan uyduya bağlanıp navi yapıyor.Kamera mükemmel.Video çekimi aynı kamera gibi.Menüsü ve ulaşımı mükemmel.Kaleme ihtiyaç duymadan gayet rahatlıkla elle parmakla dokunmatik kullanılıyor.Fiyatıda eş değer diğer telefonlara nazaran ucuz.Daha nokıa ne yapsın.8 GB da hafıza kartı veriyor.Servis ve müşteri hizmetleride çok iyi.Bir e-mail atıyorsun hemen seni arıyorlar.Daha ben müşteri olarak ne isteyebilirim.Bozulan samsungların çoğu ana kart değişimine uğruyor.tabi garanti varsa.Daha ben ne diyeyim bir 5800 kullanıcısı oalarak.Saygılarımla

kilisli822

kilisli822

Üye
Sonuna kadar HTC Wildfire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt