Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Alcam Sizce Hangisi??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gorkemm55
Üye
herkes wave demiş bende onu diyeyim
brk38
Üye
Konu Sahibi
pardon kardeşim i7500 ereyonda 599 tl ymiş
--------------- Ekleme ---------------
i5700 da 1.5 2.1 e yükseltiliyomuş.ereyon da 479 tl
ya daha sabah hepsiburada.com da 488 lira idi %47 lik bi indirim acayip sevinmiştim biraz önce sana dedikten sonra bi bakayım dedim. baktım ki indirim falan yok tekrar 919 lira olmuş
--------------- Ekleme ---------------
i5700 2.1 yükseltiliyordu zaten i7500 yükseltilemiyor
brk38
Üye
Konu Sahibi
pardon yanlış anlamışım ama 2.1 e yükseltilince sorun olmaz gibime gelio çünkü işlemcisi 800 mhz
YsF_90
Üye
sanmıyorum hiç bi sorun olacağını 5800'ı 434 Mhz ile kullanıyoruz da ona ne olacak
arkadaşlar i5700, i7500 yada wave in yanında nokia oyuncak kalır. söylediğiniz bütün bu telefonların işlemcileri çok düşük ve yavaş. ayrıca android symbian'dan daha fazla satılıyor şu anda. tutuluyor ki satılıyor
konyarapp
Üye
wave biraz büyük kaba bir telefon ?? Kullanımınada bağlı aslında.5800 wave nin yanında biraz daha kibar duruyor sanki ?Hemde samsung ile nokiayı aynı kefeye koyama bence ??Nokia 5800 derim ben sen bilirsin yinede.Nokia oyuncak kalır diyorsan zaten kararını vermiş gibisin ??
wave biraz büyük kaba bir telefon ?? Kullanımınada bağlı aslında.5800 wave nin yanında biraz daha kibar duruyor sanki ?Hemde samsung ile nokiayı aynı kefeye koyama bence ??Nokia 5800 derim ben sen bilirsin yinede.Nokia oyuncak kalır diyorsan zaten kararını vermiş gibisin ??
aslında aklımda ki iki tel vardı aslın biri c6 diğeride wave di ama şimdi i5700 da aklıma takıldı
zagorstyle
Üye
bencede wawe samsung lcd uretimindeki teknolojisini telefonlaraa yansitti.omoled ekranlar ile daha canli ve kullanisli.benim tercihim wawe'dan yana...
brk38
Üye
Konu Sahibi
sizce i5700 mı yoksa wave mi bu iki tel arasında kaldım sizce hangisi wave daha çekici geldi bana ama i5700 android işletim sistemi olması da beni i5700 a çekiyor.
campsnac1
Üye
wave...bada yeni ama uygulamaları her gün artıyor... 1 2 ay içinde alıcam ben de..
yada iphone 3gs dicem ama..o kadar para ver..şarjı bitsin zırt pırt priz ara dur...
galaxy s desek 1475tl bence pahalı...ve foto flaş özelliği de yok...
wave...bada yeni ama uygulamaları her gün artıyor... 1 2 ay içinde alıcam ben de..
yada iphone 3gs dicem ama..o kadar para ver..şarjı bitsin zırt pırt priz ara dur...
galaxy s desek 1475tl bence pahalı...ve foto flaş özelliği de yok...