Telefon alcam Lakin Kiii...

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alcam Lakin Kiii...
Ne fikrim
Ne ilgim
Ne bilgim var

:D

MaxipmaN

Üye
1200tlye bişey istersen konu açmana gerek yok neksus 5 g2 derler :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Samsunga bulaşma derim nexus lar güzel. Htc de olabilir lg bilmiyorum pek ilgilenmedim şimdiye kadar :D .telefonu telefon gibi kullanacaksan lumia serisinede bakabilirsin

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Samsung hayatta... :D G2 olabilir ancak hoparlör sesi hoşuma gitmedi. Lumia olacağını zannetmem. İp5s bi yandan güzel geliyo bi yandan itici. Htc ye duruşum fifty fifty :D z2 de olabilitesi var. M8 bilmiyom :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
abandonware

abandonware

Üye
telefonunda ne yapacan ve bütcen kaç lira? yardımcı olabilirm belkifikrim ilgim bilgim var sonuçta :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
2.000 e kadar bütçe var gibi duruyor şu an.
Telefonda oyun oynarım ama çok değil. Genelde müzik dinlemek ön planda hem kulaklık hem hoparlör. Bunun dışında pek de bişey yapacağımı zannetmem :D kamera zaten son telefonlarda kafi seviyede.

abandonware

abandonware

Üye
2.000 e kadar bütçe var gibi duruyor şu an.
Telefonda oyun oynarım ama çok değil. Genelde müzik dinlemek ön planda hem kulaklık hem hoparlör. Bunun dışında pek de bişey yapacağımı zannetmem :D kamera zaten son telefonlarda kafi seviyede.
Oyun, video, web içeriğine çok önem veriyorsan ekranı küçük olduğundan dolayı iPhone'u aklından sil derim. Kulaklık ve hoperlor'den müzik dinlemeyi seviyorsan HTC One M8'e yoğunlaşmalısın. (ayrıca müzik konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi yazılım poweramp ve o sadece android'te). Ama cümlenin sonundada değidin gibi "bunun dışında birşey yapmıyorsan" ekranı küçük olduğundan dolayı iphone pratiktir onuda düşün :D kafanı mı karıştırdım :D senin yerine olsam HTC One M8 alırdım.

HTC One M8 > iPhone 5S > LG G3 = Xperia Z2 > Galaxy S5Eğer benim gibi seninde beats gibi bir kulaklığın varsa ve müzik konusunda ciddiysen iphone pekte sana göre değil - iphone 5S'im olduğundan dolayı biliyorum. Cihazın kendi müzik uygulaması basları neredeyse hiç veremiyor. AppStore'da da poweramp gibi bir uygulamada yok. Müzikleri de cihaz üzerinden indiremeyip, iTunes ile senkronizasyon etmen gerekiyor olması da cabası.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Benim 5800'ı satayım sana. 500 tl ver yeter. :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve Enes
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Oyun, video, web içeriğine çok önem veriyorsan ekranı küçük olduğundan dolayı iPhone'u aklından sil derim. Kulaklık ve hoperlor'den müzik dinlemeyi seviyorsan HTC One M8'e yoğunlaşmalısın. (ayrıca müzik konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi yazılım poweramp ve o sadece android'te). Ama cümlenin sonundada değidin gibi "bunun dışında birşey yapmıyorsan" ekranı küçük olduğundan dolayı iphone pratiktir onuda düşün :D kafanı mı karıştırdım :D senin yerine olsam HTC One M8 alırdım.

HTC One M8 > iPhone 5S > LG G3 = Xperia Z2 > Galaxy S5Eğer benim gibi seninde beats gibi bir kulaklığın varsa ve müzik konusunda ciddiysen iphone pekte sana göre değil - iphone 5S'im olduğundan dolayı biliyorum. Cihazın kendi müzik uygulaması basları neredeyse hiç veremiyor. AppStore'da da poweramp gibi bir uygulamada yok. Müzikleri de cihaz üzerinden indiremeyip, iTunes ile senkronizasyon etmen gerekiyor olması da cabası.
Taslak şekillendi sağol :D

zombaka

zombaka

Üye
ben bir arada 500 lira görmedim sizin yok 2binlira bütcem var yok 5bin lira bütcem var

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
zombaka

zombaka

Üye
ne ayfon ne lumya sağ olsun n73

-Contra-

-Contra-

Üye
bütçe genişse çakıver ordan bi 5s 32 gb ne dert ne tasa 2 3 sene götürür hocam :oke:

abandonware

abandonware

Üye
iPhone 6 çıkıyor, 5s şimdi mantıksız bence, çabuk eskir

-Contra-

-Contra-

Üye
6da bir süpriz olmasını bekliyorum :hmmm