Telefon alcam ama kararsızım. Yardım lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brkpunisher

brkpunisher

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alcam ama kararsızım. Yardım lütfen !
Merhaba arkadaşlar 300-400 tl arası ikinci el olmıycak. Wi-fi,3g, kamerası çok iyi olan, sesi iyi olan bi tlfn arıyorum. Lütfen bana bi kaç seçenek sunarmısınız? Şimdiden teşekkürler.

rapege

rapege

Üye
300-400 e 2.el olmadan kamerası iyi wi-fi 3g falan biraz zor

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
o fyata o özelliklerde telefon bulman mümkün değil..Ben sana telefon önerilerimi yapayım:

-Nokia 5800 Fiyat:500 Tl (3g,wi-fi)
-Samsung Monte Fiyat:530 Tl (3g,wi-fi)
-Samsung Star Wi-fi Fiyat:380 Tl (Wi-fi)

Sana tavsiyelerim bunlar ama o fiyata 3gli wi-fili telefon alamzsın :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Samsung M5650 Lindy 369,00 TL

captain89

Üye
1 Aylık 5800 xm var.jelatini üzerinde.sesi gayet güzel 3g ve wifi artı bir de ömür boyu bedava navigasyon var.

İlgili ilan:

zwangless

zwangless

Üye
e63 kardeşime aldım sıfır çok memnun.

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Nokia 5320 XpressMusic düşünür müsün bilmiyorum ama,

Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kulaklık, Usb kablo, 1 GB Hafıza kartı vb tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve fulldur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır. Yazılımı güncellenmiştir.(XM serisindeki telefonlarda bulunan sesteki çatlaklık sorunu bu sayede giderilmiştir.) Yazılım güncellemesinden sonra telefon dili İngilizce, Almanca, Fransızca olarak değişmiştir, (Tüm güncellenen cihazlarda karşılaşılan bir durum) ancak basit bir dil paketi ile istenilen dil yüklenebilir. (Ben normalde de İngilizce kullanıyorum zaten.) Telefon dikkatle kullanılmıştır. Sorunsuz ve hatasızdır. Kullanışlı, sağlam, oldukça hızlı ve kaliteli bir telefondur.

Sahibinden.com İlan No: 30426953 fotoğrafları inceleyebilirsin.

En son 200 TL'ye bırakacağım. Normalde telefonun ederi en az 250'dir, aciliyet olduğu için 200'e bırakıyorum.

Düşünürsen [email protected]

Ankara'danım, sahibinden.com'daki GET ilanıdır, yani güvenli alışveriştir. Bilginize.

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
sana tavsiye alacaksan iyi düşün bende alıcam 1yıkdır düşünüyorum ama keseni açabilirsen 5800 sana göre bence

dpelin

Üye
dedikleri gibi sıfır o fiyata bulamazsın ama samsung m 5650 lindy dokunmatik wifi ve daha bi çok özellik barındıran ayrıca xpres müzik güzel bi telefon (samsung stardan sonra çıktı) ben satıyorum 2,5 aylık garantili kutulu faturalı aparatları tam.350ye satıyorum ilgilenirsen 0507 760 5335

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt