dogann.fb
Üye
Telefon alcam 345 tl süper bir telefon...HARİKA TELEFON...
öncelikle slm.
ben türkçell t20 alçaktım geç kaldım sanırım.başka telefon almaya karar verdim.internette arastırma yaptım..
*1 yıl garantili ve geri iadesi vardir diyor..
*kapanma durumu olmmaktadır diyor..
*99 adet stok var ,5 adet satılmış
ya arkadaşlar kısaca girin bir 5 dk bu telefonun özelliklerine bakın ve siteyede bakın.sizce bir kazık olabilirmi ..yoksa telefonu rahatlıkla kullanabilirmiiyiz..acil yorumlarınızı bkliyorum
eger bu telefon uygun görmezseniz sizinde kullandıgınız bir telefon önerirmisiniz...(KISA ZAMANDA TELEFON ALMAM LAZIM)
ben türkçell t20 alçaktım geç kaldım sanırım.başka telefon almaya karar verdim.internette arastırma yaptım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu telefon çok uygun geldi..ama çin malı dediğin zaman insanın aklına hemen bir soru geliyor.acaba telefonu kullanabilirmiyim die.ama telefonun satıcısının yazdıgına göre*1 yıl garantili ve geri iadesi vardir diyor..
*kapanma durumu olmmaktadır diyor..
*99 adet stok var ,5 adet satılmış
ya arkadaşlar kısaca girin bir 5 dk bu telefonun özelliklerine bakın ve siteyede bakın.sizce bir kazık olabilirmi ..yoksa telefonu rahatlıkla kullanabilirmiiyiz..acil yorumlarınızı bkliyorum
eger bu telefon uygun görmezseniz sizinde kullandıgınız bir telefon önerirmisiniz...(KISA ZAMANDA TELEFON ALMAM LAZIM)