Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TeLeFon aLacam . yarDım ....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CASHPISKO
Üye
Konu Sahibi
TeLeFon aLacam . yarDım ....
arKdaşLar Ben yeni Bir TeLeFon aLmayı Düşünüorum . ama ne aLacaGıma Karar vermeDim . şöLe Diim 700-1000 YTL arası Bir TeLeFon oLmasını isTiorum faKaT qüzeL özeLLiKLereDe saHiP oLmasını isTiorum . Bana Bir TeLeFon önerin LüTFen .......
DJ GENTLEMAN
Üye
dostum düşündügün marka filan varmı nokia samsung sony ericsoon . . . bide kızaklı kapaklı düz mü istersin onuda bi belirt yani
xkadir61
Üye
alacağın telefon markası nokia olsunda isterse çamurdan olsun.
sana tavsiyem 550 600 arası birşey n73al, yada 1000 ytl ve yukarısı için n95 veya n95 8gb al derim.
Altun.
Üye
o kadar para werilirmi ya wallaha acıyorum içim sızladı bee 1000 ytl ne demek abi....
DJ GENTLEMAN
Üye
telefona 1000 ytl baglanmaz ben spot kullanıyorum n 95
Tec/-/no
Üye
N82..
Doğuş Pertez
Admin
ses ve kamera sistemleri için sony ericson öneririm w serisi ama sıklık sadeleik için nokia
ELECTRONİC
Üye
Arkadasım nokia n82 black ne sıtersen var fıyatıda sana uygun bence 1 nımara bir telefon
Sensiz OlamaM
Üye
N81 8G Al yada N95 Al .
yusufucan
Üye
n73 Al Da 1000 Ytl Verme
schumici
Üye
birader 1100ü ver n95 al bence
gknky
Üye
n95 güzel tel
macline
Üye
Bence arkadaşım Bulabilirsen nokia n80 internet edition Al. a dan z ye herşeyiyle tastamam bir telefon. Ve 1000 ytl vermenede gerek yok 600-700 civarı bir telefon Ve üstünde yok yok.
schumici
Üye
birader kesinlikle n95 hatta gücün yeterse n95 8gb al
Cs***MaN
Üye
N73 Music Edition al pişman olma kesinlik N73 Music Edition al
Ömer Farukk
Üye
bencede hayalimdeki telefonlardan biri de n73 me süper telefon 100 ytl weririm diyorsan n 95 8 gb derim biraz eklemek gerekicek parana ama deger
usta4389
Üye
arkadasım noia olsun da senin telefonun ha bu arada sıfır da almaya kalkma cunku hevestir insan baska bi cep telefonuna gonlunu kaptırır sıfıra aldıgı 500 milyonluk telefonu 300'e verir en iyisi arastır temiz ikinci el NOKiA al
m.furkan1993
Üye
n80 al bence wiresell de var sadece biraz kaba
Furkan96
Üye
n95 8gb
Furkan96
Üye
Bence
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda istedigin telefonlari ve ozellikleri bulabilirsin ama sadece:
Nokia markasi ve Kameralilar war...Tavsiye ederim bu site benim cok isime yaradi.