telefon alacam yardım lütfen!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyduna201

Üye
    Konu Sahibi
telefon alacam yardım lütfen!!!!
arkadaşlar telefonumu suya düşürdüm.s
bana
200-450 tl arasnda
dokunmatik olabilir
oyun ve program yüklenebilir
nokıa veya samsung
çift sim kart olsa da olur......
böyle özellikleri olan bi tel önerebilir misiniz....(5800 xpress müsic dsunuyom bn)

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 da olurda...Sağlam bi tane almazsan seni hayattan bıktırır :ehe
5530 derim

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Doğru tercih 5800 düşünme al müthiş bi telefon bu fiyat aralığında bulabileceğin en iyi telefon :oke:

seyduna201

Üye
    Konu Sahibi
5230 nasıl o da iyi gibi

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
5730 XM ben kullanıyorum çok memnunum azıcık daha eklıyeceksın o kadar :)

M3L!H

M3L!H

Üye
S5620 Monte al bence. Kapasitif ekranı var. Sadece ısıyı algılıyor. Onun dışında Nokia dersen 5530 fln al. 5800'a bulaşma derim :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bu fiyatlara en iyi tercih 5800 olur

YsF_90

YsF_90

Üye

bu telefonu çok kişiye önerdim sana da öneririm. gayet güzel telefon. fiyat özellik aşağıda

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
Zamanında 5730 XM 5800XM karsıalstırılıyordu dokunmaıtıgınden dolayı 5800 denılıyordu :D
Hertürlü 5730
Bu arada resim koydunuz bende koyuyorum :ehe

kol@j

kol@j

Üye
nokialar hem symbian hem java program ve oyun çalıştırır

diğerleri sadece java çalıştırır.... zaten en genel olanlarda istisnalar haricindi ihtiyaç olan her programı jaja da bulabilirsin...

dokunmatik alırsan dokunmatiklere uygun java oyunlar sitemizde mevcut... ama programlar nasıl olur dokunmatikte bilemem...

ben genede tuşlu telefon öneririm..

küçük bir arştırma yaptım ve aşağıdaaki sonuçlara ulaştım...

nokia
dokunmatikler..

klasik...

pda:tarzı

samsung
dokunmatik

melez:

klasik

çift hatlı:

yada seçimlerini yenileyerek tekrar arama yapabilirsin

bu sitenin filtrelemesi güzel

YsF_90

YsF_90

Üye
nokialar hem symbian hem java program ve oyun çalıştırır

diğerleri sadece java çalıştırır.... zaten en genel olanlarda istisnalar haricindi ihtiyaç olan her programı jaja da bulabilirsin...

diğer telefonlar sadece java çalıştırmaz yanlış bilgi verme lütfen. tek işletim sistemi symbian değil. Android OS, iphone OS ve windows mobile gibi üç büyük işletim sistemi var. hepsinin de kendine göre oyunu uygulaması mevcut. bunları java diyerek basite indirmek bu kadar basit olmamalı... :nono:

frmc32

frmc32

Üye
d900i

kol@j

kol@j

Üye

diğer telefonlar sadece java çalıştırmaz yanlış bilgi verme lütfen. tek işletim sistemi symbian değil. Android OS, iphone OS ve windows mobile gibi üç büyük işletim sistemi var. hepsinin de kendine göre oyunu uygulaması mevcut. bunları java diyerek basite indirmek bu kadar basit olmamalı... :nono:

tavsiye ettiklerimin içinde ... kastım oydu...

JayJayyy

Üye
5800 al pişman olmazsın.

Neverex

Üye
Bence 5530 almalısın.Epeydir kullanıyorum hiç skıkntı yaşamadım.Ben 450 TL ye almıştım.Tavsiye ederim. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt