Telefon aLacam seçim konusunda yardımcı olunn !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon aLacam seçim konusunda yardımcı olunn !
Beyler telefon alacam ama karar veremedm cıldıracam şimdi.Tercihim sony ericsson ve nokia dır. yani symbian ve android.

-Nokia N8
-Sony Ericsson X10
-Sony Ericsson Neo
-Sony Ericsson Vivaz

Şuanda C7 kullanıyorum.Ama değişmek istiyorum.Tel kötü olduğu için değil ama.Tel gayet iyi.Ama ara sıra değişiklik iyidir :)

Ve yorum yaparken int. gördükleriniz dışında yani kendiniz deneyerek hissettiğiniz + ve - leri söyleyerek yardımcı olursanız daha iyi olur.Ve lğtfen hakkında yorum yaptıgınız telefonu kendi düşünceleriniz ile tanımlayınız . Böylece daha kesin bi sonuç için.

hzl0106

Üye
Bence android işletim sistemli telefonu almanı tavsiye ederim. Hem uygumaları güzel hemde çoklukla bulur.

trecool

trecool

Üye
bunlar içinden x10 veya neo almanı öneririm he başka telefon önerisi istiyosan samsung galaxy s yada wave2 öneriririm n8 alma çünkü c7 pek fazla fark yok aralarında kamera dışında

Lenneth

Üye
C7'den sonra N8'e geçmeniz hiç bir farklılık yaratmayacaktır eğer kamera sizin için çok önemli değilse.

Xperia X10'da , Neo'da gayet güzel cihazlar. Ben olsam Neo alırdım.

y n s c n

y n s c n

Üye
Android'e geçmek istiyosan Xperia neo ile optimus black'i karşılaştırıp ikisinden birisine karar vermen daha iyi olur diye düşünüyorum hocam.

mstf_l

mstf_l

Üye
n8 c7 ile fark yok
vivaz daha kotu
neo yada x10 olabilir

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optımus black kullanıyorum.. Kesınlıkle Android kullanmanı tavsıye ederım hocam.. Symbianla ugrasmana değmez.. smartphone almak ıstıyorsan en ıyı tercih adroidli telefon kullanmam bence..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
anladigim kadariyla para sikintin yok bu yuzden iphone da dusnebilirsin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C7 varsa N8'e pek gerek yok.
Neo derim ben.

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
Android'den şaşmaa :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Kafana yatan bı telefon oldumu kardes? Umarım androidli bi telefon alırsın.. Symbian falan uzak olsun

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz yorumlar için sağolun.Bunlarla ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak beklemeye karar verdim.Şuanda istenilen fiyata istenilen telefon bulamıyorum ve elmdeki tel şimdilik işimi görür malum okullar açık :)

neo ile ilgili geniş bi araşırma yaptım ve ekranın cok kolay çizildigini ve kapagının dandik bir malzemeden yapıldıgını örendim.Tabii kendi tecrübem değil.Gnede işimi sağlama alayım :) Görmeden almam fakat görme imkanımda yok.Tuceli küçük bi yer burda telefon inceleme şansım yok malesef ve sony ericsoon bayisi var fakat tamrini yağmıyolar :( Neyse Herkese kolay gelsin.Yanlışım varsa af ola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt