Telefon Alacam Öneri Yaparsanız Sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacam Öneri Yaparsanız Sevinirim.
Arkadaşlar Kasım Gibi Telefon Almayı Düşünüyorum.
+8MP üzerinde HD kalitede Kamera
+16GB bellek ve üzeri
+4" üzeri ve Dayanıklı Ekran
+İşletim Sistemi
+Ve Baya Hızlı
YUKARIDAKİ İSTEKLERİME UYGUN ÖNEREBİLECEĞİNİZ TELEFON VAR MI?
BENDE Nokia N8 VAR AMA PEK MEMNUN DEĞİLİM.
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
:oke:

brk38

brk38

Üye
bence iphone derim nedenine gelirsek adamlar yaptıkları telefonun arkasında:oke:şahsen bende xperia arc üzerine yoğunlaşmıştım ama forumda okuduklarımdan android den tiksindim:hmmm.symbian ortada o yüzden ios.sürekli güncel uygulamalar konusundada on numara :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
N8'in varsa belle'yi bekle çok saçma bi konu açıkçası kusura bakma yinede.
Anna bile telefonu yeniden yarattı.Belle çok daha iyi olucak.

'Patron

'Patron

Üye
  • Beğen
Tepkiler: brk38
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
N8'in varsa belle'yi bekle çok saçma bi konu açıkçası kusura bakma yinede.
Anna bile telefonu yeniden yarattı.Belle çok daha iyi olucak.

Symbian Anna'yı yükledikden sonra şarj 2 saat gidiyor. telefon habire ısınıyor. uygulamalar yüklenmiyor. Hatalar veriyor.
Zaten bellede bunlar olmayacaksa telefonu değiştirmem.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian Anna'yı yükledikden sonra şarj 2 saat gidiyor. telefon habire ısınıyor. uygulamalar yüklenmiyor. Hatalar veriyor.
Zaten bellede bunlar olmayacaksa telefonu değiştirmem.

2 saat sarj mı ?
Anna kurdugundan emin ol bence.Yada N8'inin çakma olmadıgından falan.

y n s c n

y n s c n

Üye
İşletim sisteminin ne olmasını istiyorsunuz ? Ve bütçenizi belirtirseniz size daha rahat tavsiyede bulunabilirim..

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sisteminin ne olmasını istiyorsunuz ? Ve bütçenizi belirtirseniz size daha rahat tavsiyede bulunabilirim..

Bütçe Önemli Değil. İşletim sistemi BadaOS hariç Hepsine Açığım.

----------Eklendi @ 13:19:11 ---------- Yazıldı @ 13:14:30 ----------

2 saat sarj mı ?
Anna kurdugundan emin ol bence.Yada N8'inin çakma olmadıgından falan.

Symbian^3 ken webde geziyordum mesajlaşıyordum telefon görüşmesi yapıyordum Uygulama ve Oyun çalıştırıyordum Foto video cekiyordum 1.5 gün falan gidiyordu.
Şimdi Annada web ve arama yapıyorum. Güc tasarrufunu acıyorum banamısın demiyor. hala aynı :S
ANNA oldugundanda gayet de eminim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anna'da belki bir iki program çalısmayabilir ama sarj olayı bence sorun oldugu gösteririr.
Telefonunda sorun olabilir.İsletim sistemi sarjı o kadar etkileyemez zaten.Normalde en az 36 saat giden sarj 2 saat'a düsmez isletim sistemiyle.Servise ver bence.Anna'yı da hatalı yüklemis olabilirsin.

y n s c n

y n s c n

Üye
İphone 5'i bekle derim SGS2 veya Optimus 3D'de olabilir.. Şu an donanımsal olarak en güçlü telefon optimus 3D'dir

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Anna'da belki bir iki program çalısmayabilir ama sarj olayı bence sorun oldugu gösteririr.
Telefonunda sorun olabilir.İsletim sistemi sarjı o kadar etkileyemez zaten.Normalde en az 36 saat giden sarj 2 saat'a düsmez isletim sistemiyle.Servise ver bence.Anna'yı da hatalı yüklemis olabilirsin.

Ama Symbian^3 Genel Bölümünde SymbianAnna Kullananların çoğunda aynı sorun var.
Konu Buraya Tıklayıp Konuya bi göz at derim.http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/annadan-sonra-sarz-su-gibi-gidiyor-lutfen-yardim-546840.html

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ama Symbian^3 Genel Bölümünde SymbianAnna Kullananların çoğunda aynı sorun var.
Konu Buraya Tıklayıp Konuya bi göz at derim.

6-7 saat gittigi söyleniyor yinede az tabi.
Ama konuya çok ilgi yok yani bence kuran herkesde bu sorun yok.Siz sanslılara denk gelmis olabilir bu sorun.
Hatalı kurmus olabilirsiniz.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;yRxjopfC1Gs]http://www.youtube.com/watch?v=yRxjopfC1Gs&feature=player_embedded[/video]

Sizce Samsung Galaxy Note Nasıl Telefon iyi mi sizce ? Daha çıkmadı ama.

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy Note güzel cihaz fakat gereğinden büyük değilmi sizcede ? Gerçi bütün galaxyler birbirine benziyor bu değişik olmuş.. :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Galaxy note çok büyük bir cihaz harika özellikleri var ekran çözünürlügü ve islemcisi harika düzeyde.
Fiyatı tuzlu olur bilesin.Bütçen yeterse iphone 5'i bekle derim

jeki01

jeki01

Üye
Nokia N8 telefona Anna sürümünü yükledim telefon eskisinden çok az iyi oldu ama Belle yükleyince telefon süper oldu.
Tavsiye ederim Belle sürümünü.

optimux

Üye
Almayacaksan bile iphone 5 in çıkışını ve windows 7 li ceplerin türkiyeye gelişini bekle derim. Piyasa yeniden şekillenecek bence. Windows, mango güncellemesiyle atağa kalmak istiyor. Iphone 5 lansmanı yaklaştı. Diğer firmalar yeni cihaz çıkartsalar da şu an durum fırtına öncesi sesizlik gibi. Zaten Kasım gibi demişsin. Fiyat sınırı koymamışsın.:ehe Ekim-Kasım gibi büyük ihtimalle windowslu Nokialar gelecek. Diğer firmalar da büyük ihtimalle windowslu modellerini getirecekler. Yani ürün çeşidi ve rekabet max. olacak. Bu alıcılar için iyi bişey.:ehe Kısaca, özellikle üst sınıf cihazlar için öneri de karar da erken.

Tabii bunlar tamamen kişisel görüşlerim.

61semih

61semih

Üye
para sorun degılse ayfon 5 i bekle derım cok az kaldı zaten ugraşmazsın boyle sorunlarlar kalıtelı oyunlar arayuzler hızlı osrunsuz bır işletım sıstemı zaten şık telefon daha ne olsun diğer marka modellere bakma bıle para sıkıntın yoksa

Ocean258

Ocean258

Üye
Ne olursa olsun hocam bende Android işletim sıstemlı bı telefon Al... LG yada Samsung derim ben..

kaptannova

Üye
iphone sadece iyi reklam ve pazarlama ile 2000tl eden bir telefon. Tüm isteklerinin hepsi htc sensation da var. Dahasını da istersen ay sonunda çıkacak olan Htc Sensation XE alabilirsin. Tüm istediğin özellikler +Beats Audio ses sistemi. Müthiş birşey.

Fakat 800-900 tl gibi bir telefon arıyorum dersen istediğin özellikleri karşılayan wave2 ve wave3 var. tercih senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt