Telefon alacağımda bi öneriniz olurmuu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağımda bi öneriniz olurmuu??
arkdaşlar 6630 kullanıorm telefon almak istiorum aklımda N70 wardı bugün bi doğubankta işim wardı onu halletmek için gittiğimde bi n91 lerede baktım elime aldığımda bittim adam 4gb hafızası war dedi ben kitlendim :ehe: adam wireless war dedi ben titremeye başladım :yurube: sora fiyatını sordum kendime geldim ama aslında içimde kaldı siz ne önerirsiniz yani 1300 ytl gözümden çıktı hadi bi yardım edin yaw bu arada n91 kullanıpta memnun olmayan warmı ya???

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
bi yardım edin arkdaşlar yaw

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bence o paraya değer o telefon...ama n80 i fln tercih etsen ii olur...

ocu77

ocu77

Üye
N91 güzel seçim.. :good:

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ocu77 iide o telefon çok büyük ya...ama fakat lakin 4gb hafıza...:cooll: :good:

ocu77

ocu77

Üye
arkadaş almış geçenlerde bende aldım elime baktım şöyle bir telefona ama onada tel denmez zaten..bildiğin stereo kulaklık girişi var telde manyak bişii..evladiyelik tel..adamlar yapmış..çocuk içinde 300 küsür mp3 var abi dedi pehhh be dedim....herhalde en keyiflisi yanında verilen kulaklık ile divx film izlemek olur..

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
ağa sen ne diosn adam bana wireless war dedi ben acayip dereceden n70den soğudum ama sizcede biraz kaba deilmi yaw??

fbcagdas

fbcagdas

Üye
wireless nedir acaba

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Kablosuz bağlantı olması lazım. :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
N91 Bağlantı:
• 3G
• Daha hızlı ve daha hassas yüklemeler için yakın geniş bant hızları
• WLAN Wi-Fi 802.11b/g
• Sevdiğiniz kafe veya buluşma yerinizde kablosuz ağ bağlantısı için WLAN
• USB
• Toplu depolama profili ile USB 2.0 tam hız arabirimi (USB mini)
• Nokia PC Suite
• USB veya kablosuz (wireless) Bluetooth teknolojisiyle bağlantı

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
yok fbcağdaş kardeşim kablosuz bağlantı ama wlan dedikleri yani internet için olanı yani havalanlarında kablosuz internet war fln die duymuşsundur yada kablosuz modemler tarzında bişiler duymuşsundur buda onlarla iletişim kurarak internete girebilio demek yani "wlan" olarak geçio uzaltılmışı kablosuz internet(ağ) ingilizceside wireless ok:)

Exalans

Exalans

Üye
FanaTürk´isimli üyeden Alıntı
Kablosuz bağlantı olması lazım.

kablosuz baglant Bluetooth degilmi.

bahsettiği wireless

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
ben n91 kullandım. telefon tam bir karizma. şu an pek kimsede olmadığı için herkez one diye bakıyor. telefonun hafızası yaklaşık 800 civarında mp3 alıyor. fakat benimki serviste. çünkü telefonda 200 mp3 vardı ve telefon kilitleniyor ve donuyordu. şu an pek fazla program seçeneğinde yok.

ama müzik olayına girersen dağılırsın. manyak bi şey.
arkadaşımın sinema sistemine bağladık. dehşet. kulaklıkla son ses dinleyemezsin. o kadar kaliteli. ayrıca taşınabilir hafıza olarak kullanılabilir.
kamerası diğer 2 mp kameralara göre daha güzel. biraz tuş takımı ufak kalıyor ama her güzelin bir kusuru vardır.
sorularınız olursa bekliyorum.

telefon; büyük telefon sevmeyen bir arkadaşımın. ilk almaya gittiğimizde müzik olayına hasta oldu ve aldı ama şuan pek sevmiyor. hatta satalım diyor.
ben olsam bunun yerine n80 alırım.
daha kibar duruyor.

blade52

Üye
hayır bilgisayarlardaki kablosuz ağlara bağlanıyorsun...

mozoyo

Üye
bende telefonu değiştirsem mi?

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
çok büyük çoook :)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Hayır, kablosuz internet bağlantısı laptopu olanlar kullanırdı önceden şuan cep telefonlarında da kullanılabiliyor.Ücretsiz - kablosuz ve hızlı internet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt