Telefon Alacagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon Alacagım
Telefon Alacagım Rehberi İstedigim Zaman Hafıza Kartına Aktarabilecegim Bir Telefon Varmı Tasarımı Şık Olması Gerekiyor Vede Dokunmatik Android ?

badmus

Üye
tum androidlerde yapabilirsin bunu. sen butce soyle en iyisi

Konu Sahibi
Ama Bi Programla Degil Direk Aktarılabiliyormu Babam Kullanıcak Bütçe 1000 TL FİLAN

badmus

Üye
kendi s3'umden baz alarak soyluyorum dolayisiyla tum Touchwiz arayuzunu kullanan telefonlar icin.

Rehber>Secenekler>Içe aktar/Dişa aktar>Sd card'a cikar

yoluyla hicbir programa gerek kalmadan yapilabiliyor.

Konu Sahibi
Bütçem 1000 TL Hangi Telefonlarda Mevcut Bu Özellik yada samsung star 2 vb android olmayan telefonlar için hangi programla aktarılabilir bilgisayara ?

Konu Sahibi
çok teşekkürler program olarak bildigin varmı ? bilgisayara aktarabilecegim ama telefon android degil

- - - Eklendi - - -

yardm?

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Beyler biraz konunun dışında olacak ama ayrıyeten başlık atmak istemedim.Arkadaşa yine tavsiyelerinizle yardımcı olun benide görmemezlikden gelmeyin

N8'e ne zamandır bir kılıf arıyorum bulduysamda resimler daima yanılttı.Bu kez danışma gereği duydum.Gönlünüzden geçeni söylerseniz ve birde sağlamlık, kullanış biçimi yönünden değerlendirelim ki umduğum gibi olsun.

-1

-2

-3

-4

Konu Sahibi
Dik Kapaklıyı Tavsiye Ederim Kullanıyorum Ve Memnunum Benim Sorunuma Çözüm Plesae ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...