Telefon Alacağım Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugcanG

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Yardım Edin
Beyler yeni telefon alıcam. İstediğim özellikler :

-Dokunmatik olmasın mümkünse tuşlu olsun
-Whatsapp kullanılabilsin
-Nokia olmasın yani kaliteli bi telefon olsun
-İşletim sistemi iyi kullanılabilir güzel bişey olsun
-İnternet için wifi özelliği olsun internete bağlanırken zorluk çekmesin

Önerilerinizi bekliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Bütçen ne kadar?

tugcanG

Üye
    Konu Sahibi
en fazla 1.000 tl

Kerim.

Kerim.

Üye
Tuşlu derken qwerty klavye mi numerik klavye mi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
htc chacha olabilir .. dokunmatik + qwerty klavye + android .. ;)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bin liraya dokunmatik olmayan çok iyi telefon yok..Bence dokunmatik olsun android olsun olmuşken de htc olsun
:oke:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
chacha htc var

O-Xan

O-Xan

Üye
HTC ChaCha hem bütçene çok uygun ve beklentilerini fazlasıyla karşılar.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia olmasın demişin de nokia kalitesiz telefonmu :hmmm ayrıca dokumatik olmayan senin saydıgı n özelliklerde bi telefon yok blackberry serisine bakabilirsin

lordufuk

lordufuk

Üye
nokia olmasın demişin de nokia kalitesiz telefonmu :hmmm ayrıca dokumatik olmayan senin saydıgı n özelliklerde bi telefon yok blackberry serisine bakabilirsin
Aynen katılıoyrım nokia ya karşı büyük bir ayıp kaliteli ama aa:nono: Blackberry e bak bencede ama şuana kadar en iyi tuşlu tel nokiada ayıp ya :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc chacha güzel

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Tamam ChaCha güzel ama 1000 tl ye daha iyisini almak varken adam niye gidip 550 tl lik telefon alsın ki ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Tamam ChaCha güzel ama 1000 tl ye daha iyisini almak varken adam niye gidip 550 tl lik telefon alsın ki ?

Neden bütün parasını harcasınki ? Htc chacha İstediklerini karşilar zaten ...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Daha uzun kullanabileceği daha yüksek performanslı bir telefon daha mantıklı bence..

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Neden bütün parasını harcasınki ? Htc chacha İstediklerini karşilar zaten ...

1000 TL telefon için para ayırmış bir adama neden sen 550'sini kullan geri kalan 450'sinide napıyorsan yap denirki.Bence öyle bir bütçe hazırlayıpta tuşlu telefon ile heba etmek yanlış olur.Dokunmatik olabilir dersen Motorola Artix illa tuş istiyorum dersen hem dokunmatik hemde klavyeli Sony Xperia Pro'yu öneririm.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

1000 TL telefon için para ayırmış bir adama neden sen 550'sini kullan geri kalan 450'sinide napıyorsan yap denirki.Bence öyle bir bütçe hazırlayıpta tuşlu telefon ile heba etmek yanlış olur.Dokunmatik olabilir dersen Motorola Artix illa tuş istiyorum dersen hem dokunmatik hemde klavyeli Sony Xperia Pro'yu öneririm.

Sonunda beni anlayan birisi çıktı :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Arkadaşlar adam dokunmatik istese tuşlu istiyorum demez değilmi zevkler tartışılmaz adam tuşlu istiyor sizlerde ona göre yardım edin adımı caydırtmayın yazık günah Kardeş bence sen Htc chacha al gitsin gerisini boşver

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaşlar adam dokunmatik istese tuşlu istiyorum demez değilmi zevkler tartışılmaz adam tuşlu istiyor sizlerde ona göre yardım edin adımı caydırtmayın yazık günah Kardeş bence sen Htc chacha al gitsin gerisini boşver

Sony Xperia Pro varken neden HTC Cha Cha.Sonuçta ikisinde de dokunmatik ekran var bari hem klavyesi hem dokunmatiği adam akıllı olan, performansıda iyi olan bir telefon önerelim.Zaten gibip alma onu alamazsın demiyoruz gidip 1000 lira bütçen varken 550 liralık bir telefonlar heba eme diyoruz...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt