Telefon alacağım Max 1900tl

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
lg optimus g pro bi incele güzel telfon ve özellik dolu illa bunlar dan diyorsan htc one millette samsung görmekten gına geldi geçen 2 kişide evet 2 kişide htc one gördüm çok dikkat çekici insanı farklı kılıyor sanki. Bi noktaya değinmek istiyorum geçe arabada yanımda lg optimus g yi di herhalde herneyse adam video izliyordu bakmış bulundum one muhteşem ekrandı öyle renk ve canlı net pürüzsüz bir ekran görmedim o yüzden bütün telfnlardan soğudum hele samsungun amoled dedi ekranın ne kadar vasat olduğunu anladım.

• Beğen
Tepkiler: silentattack

fk555897

fk555897

Üye
Ben isteklerine göre S4'ü öneririm.

MaxipmaN

Üye
htc nin güncelleme desteği ne zamandan beri iyi :ehe

furkey

Üye
htc nin güncelleme desteği ne zamandan beri iyi :ehe

samsung un güncelleme desteği ne zamandan beri iyi? s2 yi sallıyor adamlar. s i zaten mahvettiler. Bada işletim sisteminde adamlar bildiğin bütün herşeyi mahvettiler. s3 e hala 4.2.2 gelmedi artık 4.3 vericez diyorlar direk.

HTC One x e en azından 4.2.2 verdiler ve adamlar kaynak kodlarını açıyorlar. Geliştiricilere destek veriyorlar. Bence hem güncelleme desteği hem de geliştirici olayı htc de samsungdan kat kat daha iyi

• Beğen
Tepkiler: silentattack ve By_Casparov
fk555897

fk555897

Üye
samsung un güncelleme desteği ne zamandan beri iyi? s2 yi sallıyor adamlar. s i zaten mahvettiler. Bada işletim sisteminde adamlar bildiğin bütün herşeyi mahvettiler. s3 e hala 4.2.2 gelmedi artık 4.3 vericez diyorlar direk.

HTC One x e en azından 4.2.2 verdiler ve adamlar kaynak kodlarını açıyorlar. Geliştiricilere destek veriyorlar. Bence hem güncelleme desteği hem de geliştirici olayı htc de samsungdan kat kat daha iyi

HTC One X S2'den ne kadar sonra çıktı?

By_Casparov

By_Casparov

Üye

Güzel yorum :yuru

4un6si

4un6si

Üye
9500 TR de satılan olduğundan dedim zaten bide octa dan vazgeçmek istemeyenler olabilir

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Sabrın sonu selamettir. Bekleyip LG G2 almanızı öneririm.

Üst Alt