muratangin
Üye
-
Konu Sahibi
-
S4 ün arayüzü mü varmış?
neyse seçeneklerine ve istediğin şeye bakacak olursak s4 derim[/QUOTE
mesele bildirim yeri diger telefonlara göre farklı özellikle htcye göre bayaa farklı
artık onlar aynı kardeş..S4 ün arayüzü mü varmış?
neyse seçeneklerine ve istediğin şeye bakacak olursak s4 derim[/QUOTE
mesele bildirim yeri diger telefonlara göre farklı özellikle htcye göre bayaa farklı
1 haftaya note3 çıkacakmış bi araştır istersen
Htc one al bence kardeş yok ben çok kurcalarım rom v.s dersen s4 al samsunga rom atmak kolay .
rom işine pek girmek istemiyorum aslında ama benim için %100 şart olan birşey var buda istediğim bir apkyı telefona kurmak(program yazıyorum onları kurmam gerek) + htc one cok ama cok şık fakat s4de biliniyor) (popüler)
hocam ikiside birbirine neredeyse denk telefonlar karar sizin ben olsam htc one alırdım güncelleme de felan htc çok iyi
4.3 s4e gelecek diye duymuştum hatta 5.0 limede gelecekmiş.Bunlar acep htc içinde gelirmi ? + olarak custom rom olayı filan varmış.ben ios,wp,java kullandım ilk android deneyimim olacak.o custom romlar htc içinde cıkıyormu acaba birde marka olarak ne farkı var ? mesela htc wp'sinde clock widgeti vardı nokia wp'sinde pro camera vardı androiddede böyle farklar mevcutmu ?
bazıları samsung oyunda iyi onedan demişte arkadaş şuan için en yüksek sistem gerektiren oyunları test ediyor 0 kasma ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
htcnin dizaynı beni büyüledi gerçekten
ya araştırıyorumda geçen yıl çıkan htc one xs'di sanırım ona desteği çekmişler.x'ede 4.3 gelmeyecekmiş o zaman 1yıl sonra aynıları one'ın başına gelebilir tedirgin etti bu durum beni
Merhab a arkadaşlar bir telefon almayı düşünüyorum.S4 - Sony Xperia Z - HTC One arasında kaldım.S4'ün arayüzünü cok seviyorum.Speria'nın yan tuslar beni büyülüyor, HTCninde o kırmızı dizaynı mükemmel sizce hangisini almalıyım ? veya başka bir alternatifiniz varmı ? en az 2 yıl yetmeli bana cihaz, bol oyun oynarım program yazarım yani yeni sürümlere update edebilmem lazım +müzikten anlamam yani htcnin beats ile nokia e72nin sesinin farkını pek anlayamam(sanırım)Yorumları bekliyorum.En geç 3-haftaya alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?