telefon alacağım bir bakarmısınızz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiviti55

Üye
    Konu Sahibi
telefon alacağım bir bakarmısınızz
5 yıldır sony ericsson w710i kullandım artık yeni telefon istiyorum aradığım özellik operatör üzerinden görüntülü konuşmayapabilmek yani google talk yada skypi üzerinden istemiyorum ..
işte tüm teklonolik şeyler olsun isitiyorum ..

sizin kullandığınız telefonların özelliklerini de yazabilirsiniz yada tavsiye ettiğiniz bir telefon da olabilir

marka olarak samsung üzerinde durabilirim

şimdiden teşekkür ederim ...umarım yardımcı olursunuz 1 ay sonra siiznde yardımlarınız sayesinde yeni bir telefon alacağım

william75

william75

Üye
Bütçen nedir hocam? Galaxy S2 ya da Optimus 3D tavsiye ederim.

MezraL123

MezraL123

Üye
Yeni çıkan üst seviye telefonların hepsinde ( iphone hariç : İphone da görüntülü görüşme sadece iphonelar arası ve wifi üzerinden diye biliyorum ) görüntülü görüşme var. Diğer saydığın detayların hepside çoğu telefonda olan şeyler. Daha çok detay verirseniz ihtiyaçlarınıza göre bi telefon tavsiye edebilirim..

Kullandığım telefon Samsung Galaxy S2. S.amoled plus ekranı var şuan için piyasa olan en iyi ekran. Çift çekirdekli 1.2 ghz işlemcisi var. 8 mp kamerası 1080 videosu 1 gb rami ve 16 gb dahili depolama alanı var. Teknik detaylara girmezsek telefon genel olarak böyle. Piyasadaki en iyi telefonlardandır. Memnunum ve aldığıma pişman değilim. Tavsiye ederim..

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy S2 :oke: Ama bütçene bağlı ..:hmmm

y n s c n

y n s c n

Üye
Bütçene göre en güçlü telefon Optimus 3D'dir.Tercih senin.

JBelieber

JBelieber

Üye
peki optimus 3d'nin özelliği ne?

technoshark

technoshark

Üye
Kardeşim ben Optimus Black Kullanıyorum tavsiye ederim ... Hazır kampanyada var Turkcellde ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kardeşim yakında galaxy s3 çıkçakmış ama o pahalı gelir bana diye düşünürsen galaxy s2 güzel telefondur. :oke:

tiviti55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün çarşıda araştırmaya çıktım :)

galaxy s II süpermiş 1800 civarıymış,

wawe 3 de beğendim 1250

samsung i9103(galaxy r) bunuda beğendim

benim alacağım en fazla 1250 civarı şu operatörden görüntülü dediğim şu operatör yalnış bi kelime sanırım ,direk görüntülü görüşme istiyorum hani hiç bir proğram yüklemeden .

çok kararsız kaldım bu telefonlar süper ...yine bunları kullanan varsa yada başka telefonda önerirseniz sevinirim yardımlarınız için teşekkürler:)

WebStyle

WebStyle

Üye
Kardeşim yakında galaxy s3 çıkçakmış ama o pahalı gelir bana diye düşünürsen galaxy s2 güzel telefondur. :oke:

Samsung galaxy s2'den daha ucuz olacağı söyleniyor. Ancak benimde tam bir bilgim yok..

Bu arada bende biraz galaxy s2'yi inceleme fırsatı buldum gerçekten olağan üstü bir cihaz zaten performansına diyecek bir sözüm yok.. Bende yakın zaman da s2 alacağım ancak 2012 şubat ya da mart gibi s3'ler gelecek diyorlar. İki arada bir derede kaldım.

Türe

Türe

Üye
Galaxy S2 :oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
arkadaşlar bugün çarşıda araştırmaya çıktım :)

galaxy s II süpermiş 1800 civarıymış,

wawe 3 de beğendim 1250

samsung i9103(galaxy r) bunuda beğendim

benim alacağım en fazla 1250 civarı şu operatörden görüntülü dediğim şu operatör yalnış bi kelime sanırım ,direk görüntülü görüşme istiyorum hani hiç bir proğram yüklemeden .

çok kararsız kaldım bu telefonlar süper ...yine bunları kullanan varsa yada başka telefonda önerirseniz sevinirim yardımlarınız için teşekkürler:)

Dediğin gibi direk görüntülü görüşme zaten iphone hariç tüm gelişmiş cihazlarda var. Saydığın üç cihazda böyle bi özelliğe sahip. Galaxy R'nin işlemcisi tegradır ve oyun performansı çok yüksektir. Ama wave 3'ü tavsiye etmem. Cihaz güzel şık ve kullanışlı evet ama eski bi bada kullanıcısı olarak bada işletim sistemini tavsiye etmem. Eğer Galaxy R ve Wave 3 arasında kaldıysan android ve tegralı Galaxy R derim. Ama fırsatın varsa tabiki Galaxy S2.

tiviti55

Üye
    Konu Sahibi
galaxy R ye şimdiilik karar verdim ama galaxy s 2 biraz pahalı geldi işte ama araştırmalarım devam edecek çok sağolun :)

----------Eklendi @ 19:50:24 ---------- Yazıldı @ 19:45:46 ----------

birde android ile tegra arasındaki fark nedir bide bada var ?

MezraL123

MezraL123

Üye
Kardeşim kusura bakma mesajı yeni gördüm.. Tegra dediğim işlemcinin markası. Nvidia üretimi bi işlemcidir ve oyunlarda daha yüksek performans sağlar. Sgs2de exynos işlemci vardır. Bada dediğim ise işletim sistemi. Android google'nin İos Apple'ın Bada da Samsung'un ürettiği bi işletim sistemi. Çok kötü bi işletim sistemi değil ama diğerlerine oranla çok yeni ve uygulama konusunda pek iyi değil. Fazla içerik yok. Yani tegra işlemci markası android ve bada işletim sistemidir. Daha önceden bada işletim sistemli wave kullanmıştım (8500) ve pek memnun kalmamıştım. Ama sgs2de androide geçtim ve memnunum. Kısacası badayı tavsiye etmem ama android iyidir..

----------Eklendi @ 23:59:35 ---------- Yazıldı @ 23:52:49 ----------

Bu arada benim bi bilgim yok ama forumda bikaç arkadaşın söylediğine göre HTC Evo 3D 1150 tl gibi bi fiyata düşmüş. Eğer doğruysa bi bakmanı öneririm. Öyle bi telefon o fiyata bedava desem yeridir..

tiviti55

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevabın için ama htc almayı hiç düşünmmüyorum

galaxy R hoşuma gitti açıkcası görüntülü görüşmesi varmı biliyormusun ?

MezraL123

MezraL123

Üye
Telefonun 1.3 mp ön kamerası var. Dolayısıyla görüntülü görüşmeyede olanak veriyo. Genede test etmek için inceleyebilirsin..

tiviti55

Üye
    Konu Sahibi
sağol yorummların için sağoll

MezraL123

MezraL123

Üye
Ne demek.. Umarım en uygun telefonu bulabilirsin..

tiviti55

Üye
    Konu Sahibi
inşallah :)

canerdeniz

Üye
merhaba ben samsung gt s5603 kullanıyorum cok memnunum tam bir cep bilgisayarı gibi ebuddy kullanılması süper bir telefon tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt