Tavsiye Telefon Alacagım Ama Ne Zaman Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacagım Ama Ne Zaman Almalıyım?
Arkadaslar telefon almaya karar verdim g2 almaya karar verdim ancak yeni amiral gemilerinin subat ayinda falan cikacagini gorunce almaktan vazgectim 1600 TL butcem var yeni cikacak s5dir g3dir fln alabilirmiyim sizce hazirana kadar zamanim var o zamana kadar beklerim belki duser ona gore soyleyin alip alamiyacagimi yorumlarinizi bekliyorum

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bi şubat ayının geçmesini bekle yeni cihazlar duyrulur.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yeni cihazlar çıkacak bekliyceksin ama sende teknolojiye yetişemezsinki ayrıc taksitlendirmelerde sıkıntıya giriyo 1400 e falan alabilirsin G2 yi, şahsen S5 i G3 ü falan 1600 e alacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve wweraw2012

wweraw2012

Üye
aynen s5 g3 1600 e alamazsin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şubat'ı beklemelisin. Zaten tanıtılan yeni modellerin fiyatları Haziran'a kadar belli olur bakarsın duruma en kötü ihtimalle G2'ye yürürsün.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bence discovery elite yi bekle note3 ten daha hızlı ayrıca 1100 lira

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaslar telefon almaya karar verdim g2 almaya karar verdim ancak yeni amiral gemilerinin subat ayinda falan cikacagini gorunce almaktan vazgectim 1600 TL butcem var yeni cikacak s5dir g3dir fln alabilirmiyim sizce hazirana kadar zamanim var o zamana kadar beklerim belki duser ona gore soyleyin alip alamiyacagimi yorumlarinizi bekliyorum

Alamazsın, zaten dolar da yükseliyor... Ki S5 G3 vs şubatta çıkmaz.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Bence 1600 alınabilir gibi çünkü s4 650 euro dan geldi s5 plastik kasalı olan 650 euro gelecekmiş eğer doğru çıkarda 650 euro girerse s4 ilk çıktığı zamanki gibi 2000 tl ile gelir sonradan 1500-1600 kadar düşer ancak euro malum 3 tl geçti borsa düzelir eskisi gibi olursa temmuz-ağustosa dediğim fiyata alınabilir bence :yuru

Invoke

Invoke

Üye
Temmuz-Ağustos diyorsun, ona bakarsak bekleyelim her türlü düşecekler.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Temmuz-Ağustos diyorsun, ona bakarsak bekleyelim her türlü düşecekler.
aynn beklemekte fayda var şimdi g2 alıp 2-3 ay sonra yeni cıktıktan sonra pişman olacağıma beklerim daha iyi baktım bütcemi asacak g2 yonelırım onunda fiyatı dusmus olur 32 gb :good:

Üst Alt