Telefon alacağım 2 haftadır alamadım gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım 2 haftadır alamadım gitti
Arkadaşlar modeller artık o kadar coğalmıski telefon almaya karar verdim bir türlü alamadım. Sizin bana sorunsuz sesi fazla cıkan telefonla görüsme yaparken sesi cok iyi gelen wifi si kamerası güzel olan bir telefon önerirmisiniz 1000 tlye kadar bütcem var.

guero

guero

Üye
üstüne 250-300 kadar daha koy. Sahibinden komdan İphone 4 al Simfree tak hattını kullan

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ben sıfır ve kredi kartı ile taksitle almayı düsünüyorum 1000 tl olduktan sonra 1100 olmus önemli değil ama cok kararsız kalıyorum .Birisi diyor c7 al birisi diyor n8 al samsung wave alan diyen de cok iyice kafam karıstı. 2 haftadır alamadım gitti.

pRime.

pRime.

Üye
Bence biraz daha sabret ve paranı biriktir. N9 yakında gelecek onu alırsın, çok başarılı bir cihaz.

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne zamana kadar gelir o telefon bir bilgi var mı=?

Dampierre

Dampierre

Üye
samsung galaxy s işini görür bence tek eksi yanı 5MP flashsız kamerası var.

pRime.

pRime.

Üye
Yaz sonu gelmesi bekleniyor. Ama geldiğinde değecek, çok başarılı bir telefon. Youtube'a yazın nokia n9 diye kendiniz görün ne kadar iyi olduğunu.

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
1500 lira o telefon icin fazla değil mi :S ?

guero

guero

Üye
n9 dediğin nihayetinde nokia işlemcisi uygulamaları işletim sistemi ortada kaldıki 1300-1500 arası bişey olur Sahibinden komda iphone 4 1250 var hemde simfree daha ne diyeyim arakdaşım 1000 i zorlayan 250 yide zorlar

'Patron

'Patron

Üye
Sony Ericsson Xperia Arc a bak bide:oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
samsung galaxy s
eğer 500tl daha biriktiririm ben diyosan kesinlikle
Galaxy S2 al o paraya fazlasıyla değiyo.

cepanokia

cepanokia

Üye
kesinlikle tek geçmen gereken telefon nokia n8 olmalı arkadasım... artısı çok eksisi yok...
takılma vs.. sorunlarıda bitti.. Hele bir de şimdi Anna yazılımı yüklenince rakiplerinin daha da ötesinde olacaktır..
N8 le çekilen resmin.. netten gezme keyifinin.. tadı anlatılmaz...:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Tek şey Basket

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim bu simfree dedikleri ne oluyor baktımda pek anlamadım?

----------Eklendi @ 00:08:42 ---------- Yazıldı @ 00:02:07 ----------

kesinlikle tek geçmen gereken telefon nokia n8 olmalı arkadasım... artısı çok eksisi yok...
takılma vs.. sorunlarıda bitti.. Hele bir de şimdi Anna yazılımı yüklenince rakiplerinin daha da ötesinde olacaktır..
N8 le çekilen resmin.. netten gezme keyifinin.. tadı anlatılmaz...:bigstar:

Peki bunun ikinci elinden alsam sıfırı ile arasında hemen hemen 300 milyon oynuyor değer mi sizcce sıfırmı alayım yoksa ikinci el mi?

cepanokia

cepanokia

Üye
iphone'de bildigim kadarı ile iki olay var.. birisi simfree Sim Free Ne Demektir ? Türkiyede Mağazalardan Almıs oldugunuz iphone`lar sim free dir..Yani bütün operatörlerle Çalısır ...Cihaz simfree ise Apple'ın onaylamadığı hiçbir olayı yapmanıza gerek yok. Cihazınızı iTunes'a bağlar eşleştirir istediğiniz gibi kullanırsınız. Uygulamaları da satın alırsınız. iTunes dışında programlar tabiki mevcut. iTunes'da iPhone üzerinde herşeyi yapmanıza izin vermiyor. Mesela iPhone'a mp3 attıktan sonra o mp3leri geri alamazsınız bilgisayarınıza. Bu bir örnek. Bunu yapabilmeniz için mevcut olan programları kullanabilmeniz için de jailbreakli bir iPhone'unuz olması gerekli. :bigstar::bigstar::bigstar:

----------Eklendi @ 00:12:37 ---------- Yazıldı @ 00:11:40 ----------

Birde Jailbreak olayı var.... iTunes üzerinden ücretli uygulamaları ücretlerini ödeyerek, ücretsiz olanları ise bedeva olarak iPhone'unuza yükleyebilirsiniz. Apple, iPhone'un iTunes üzerinden olmadan herhangi bir şekilde dosyalarıyla oynanmasına izin vermiyor. iPhone'u jailbreak yapmak demek Apple'ın bu iznini kırmak demek. Jailbreak yaptığınız zaman iTunes'daki ücretli programların crackli versiyonlarını başka sitelerden bulup indirip iPhone'unuza yükleyebilirsiniz. Veya iPhone'un sistem dosyalarıyla istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Jailbreak bu demek oluyor. :bigstar::bigstar:

----------Eklendi @ 00:13:35 ---------- Yazıldı @ 00:12:37 ----------

Kardesim bu simfree dedikleri ne oluyor baktımda pek anlamadım?

----------Eklendi @ 00:08:42 ---------- Yazıldı @ 00:02:07 ----------

Peki bunun ikinci elinden alsam sıfırı ile arasında hemen hemen 300 milyon oynuyor değer mi sizcce sıfırmı alayım yoksa ikinci el mi?

sıfır her zaman daha makbüldür.. riski az..
karar sizin...

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar sağolun ben bu gidişle telefon falan alamam yinede allah razı olsun

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Kardeşim Sen N8 e Bak.Eğer sabrederim Para Miktarımı Yükseltitim Diyorsan N9 u Bekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt