M.F.E Üye download moda al stock rom flashla düzelir.download moda almak için bataryayı çıkar, tak ses kisma+home+güç tuşuna bas download modda açılır
download moda al stock rom flashla düzelir.download moda almak için bataryayı çıkar, tak ses kisma+home+güç tuşuna bas download modda açılır
eskbxl Üye AnıL-D' Alıntı: aynı seyleri yaptım ve oldu napmam lazım düzeltmem şart ha bu arada odınden stock yukleyince cwm ve root gidermi Genişletmek için tıkla ... stock rom yukleyince hepsi gider.
AnıL-D' Alıntı: aynı seyleri yaptım ve oldu napmam lazım düzeltmem şart ha bu arada odınden stock yukleyince cwm ve root gidermi Genişletmek için tıkla ... stock rom yukleyince hepsi gider.
Anil-D Üye Konu Sahibi gördü ALLAHIMA SÜKÜRSATRTI VERİYORUMAMA DAHA PLEASE WAIT DİYOR dall threat complete succes 0faıled 1 diyo olmuyor start dıyıncenapıcam arkadaslar yardım edin nollur ya
gördü ALLAHIMA SÜKÜRSATRTI VERİYORUMAMA DAHA PLEASE WAIT DİYOR dall threat complete succes 0faıled 1 diyo olmuyor start dıyıncenapıcam arkadaslar yardım edin nollur ya
eskbxl Üye banada oyle olmustu bende son surumun deneme 4 parcali dosyasi ile kurtarmistim. sonrada tekrar son surumun stock olanini yukledim.
banada oyle olmustu bende son surumun deneme 4 parcali dosyasi ile kurtarmistim. sonrada tekrar son surumun stock olanini yukledim.
eskbxl Üye sana tavsiyem benim gibi once deneme 4 parcalayi yukle son surumun. sonrada 4.4.2 turkiye stock romunu yukle.
sana tavsiyem benim gibi once deneme 4 parcalayi yukle son surumun. sonrada 4.4.2 turkiye stock romunu yukle.
Anil-D Üye Konu Sahibi eskbxl' Alıntı: banada oyle olmustu bende son surumun deneme 4 parcali dosyasi ile kurtarmistim. sonrada tekrar son surumun stock olanini yukledim. Genişletmek için tıkla ... b,i linkte verebilirmisin her seyde beni buluyor off of eskbxl' Alıntı: sana tavsiyem benim gibi once deneme 4 parcalayi yukle son surumun. sonrada 4.4.2 turkiye stock romunu yukle. Genişletmek için tıkla ... kardes link verde kurtaralım sunu
eskbxl' Alıntı: banada oyle olmustu bende son surumun deneme 4 parcali dosyasi ile kurtarmistim. sonrada tekrar son surumun stock olanini yukledim. Genişletmek için tıkla ... b,i linkte verebilirmisin her seyde beni buluyor off of eskbxl' Alıntı: sana tavsiyem benim gibi once deneme 4 parcalayi yukle son surumun. sonrada 4.4.2 turkiye stock romunu yukle. Genişletmek için tıkla ... kardes link verde kurtaralım sunu
eskbxl Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara bak bakalim ben i9505 kullaniyorum ve i9500 lerin hangisinde 4 parcali dosya var onu bilmiyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara bak bakalim ben i9505 kullaniyorum ve i9500 lerin hangisinde 4 parcali dosya var onu bilmiyorum.
Anil-D Üye Konu Sahibi eskbxl' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara bak bakalim ben i9505 kullaniyorum ve i9500 lerin hangisinde 4 parcali dosya var onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... off napıcaz
eskbxl' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara bak bakalim ben i9505 kullaniyorum ve i9500 lerin hangisinde 4 parcali dosya var onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... off napıcaz
Senyor Keş Kapalı Hesap eskbxl' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara bak bakalim ben i9505 kullaniyorum ve i9500 lerin hangisinde 4 parcali dosya var onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 için factory firmware dhaa çıkmadı
eskbxl' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara bak bakalim ben i9505 kullaniyorum ve i9500 lerin hangisinde 4 parcali dosya var onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 için factory firmware dhaa çıkmadı