telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılmıyor
arkadaşlar az önce N70 telefonuma oyun yüklüyordum ve sonra telefonu kapadım bir daha da açılmıyor.nokıa yazısı görünüp ışık yanıyor ama bir türlü pin koduna gelmiyor.* , 3 , Yes ve Üstteki "Kapama-Açma" tuşuna bastım format atmak için olmuyor.hafıza kartını çıkartıp telefonu açınca açılıyor ama hafıza kartı takılıyken hafıza kartı açılmıyor.nedendir acaba?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hafıza kartınızı başka bir cihaza takarak format atmanızı önericegim ( dijital fotograf makinası gibi ) bu yöntemi deneyiniz..birde card reader'dan atınız..
Muhtemelen olumlu sonucu vericektir

budihasan

Üye
bencede öyle yap daha iyi olur

commagene_02

Üye
arkadaslar çin tlf aldım hıgt speed sim onu tıkladım telefon daha acılmadı arastırdım yazılım yüklenmesı gerekıyormus tekrardan.garantıye gönderdım adamlar yazılım yükledık acılmadı dedıler baska bır sorun var dedıler tlf 10gündür garantıde 15 gün daha bekle dedıler arastırdıgıma göre yazılım olarak sorun var donanımsal sorun yok ama servıstekıler öyle demedı ve netten bakıyorum herkes yazılım yüklenınce olur dıyolar sız bu konuda ne düsünüyorsunuz???? cvp için sımdıden tsk ederım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar çin tlf aldım hıgt speed sim onu tıkladım telefon daha acılmadı arastırdım yazılım yüklenmesı gerekıyormus tekrardan.garantıye gönderdım adamlar yazılım yükledık acılmadı dedıler baska bır sorun var dedıler tlf 10gündür garantıde 15 gün daha bekle dedıler arastırdıgıma göre yazılım olarak sorun var donanımsal sorun yok ama servıstekıler öyle demedı ve netten bakıyorum herkes yazılım yüklenınce olur dıyolar sız bu konuda ne düsünüyorsunuz???? cvp için sımdıden tsk ederım

orhaan48

orhaan48

Üye
ah be arkadaşım çin malı telefonları neden alıyorsunuzki en başta sağlığınıza zararlı nese geçmiş olsun

qqqwwesalak

qqqwwesalak

Üye
arkadaşlar bnm çin malı matsu HQ 900 telim var telefon yere düştü ve içine su kaçtı ve tel bidaa açılmadı tamirciye götürdüm yapamadılar ama usb ye taktım tel açıldı ama sadece şarj oluyor dio ltfen yardımcı olurmusunz???????

mecburiye

Üye
arkadaşım benimde şöyle bir sorunum var 6680 kullanıyorum.fan virüsü girdi solucan türevi olduğunuı söylüyorlar.ama benim telefon hafıza çıkardığımdada olmuyor.sorunu nedir format çekemiyorum acil yardım

63urfalı

63urfalı

Üye
biçimle kartı vürüs bulaşmıştır

Takipçi Satın Al

Üst Alt