telefon açılmıyor acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ilk önce menü kamera ve ses kısmaya basılı tut kırmızıya en son bas ama diğerlerini bırakmadan

- - - Eklendi - - -

kırmızıya önce basarsan olmaz...

kırmızıya önce basarsan da oluyor. Benim de bir ara açılmıyordu öyle yaptım açıldı.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kırmızıya önce basarsan da oluyor. Benim de bir ara açılmıyordu öyle yaptım açıldı.

Telefon hiç açılmaz sa senin dediğin gibi olur. Ama arkadaşın telefonu açılıp geri kapanıyor. Bu nedenle ilk önce kırmızıya basarsan telefon tekrar açılır ve diğer tuşları algılamaz...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Telefon hiç açılmaz sa senin dediğin gibi olur. Ama arkadaşın telefonu açılıp geri kapanıyor. Bu nedenle ilk önce kırmızıya basarsan telefon tekrar açılır ve diğer tuşları algılamaz...

benim ki açılıyordu fakat nokia yazısından sonra ekran siyah kalıyordu. Benim yöntemi ben de bir yerde okudum olmaz sanıyordum kırmızıya en son basılması gerekir sanıyordum. Çok yöntem denedim olmadı. Bunu denedim oldu çok şaşırdım.

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar telofon dead aolmuş adama yanlış bilgiler veriyorsunuz.

çözümü en son yazılımı dead olarak atacak ve telefon kurtulacak.

bu durumlarda format işe yaramaz.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Telefon açıldı...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

sorunu çözülmüş tu ama. Telefonu açıldı arkadaşın.

aliosman166

aliosman166

Üye
aynı sorun bende de var nokia yazısı geliyor sonra o noktalı işaretler geliyor sonra siyah ekran çıkıyor hard format yeşil+kırmızı+kamera+güç tuşu deil mi? denedim olmadı dead flash da atamıyorum çünkü usb yi şarj cihazı olarak görüyo açıyo sistemi ne yapmam lazım bilen söylesin bilgi sahibi olan biraz araştırsın ne olur :ağlarım:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
aynı sorun bende de var nokia yazısı geliyor sonra o noktalı işaretler geliyor sonra siyah ekran çıkıyor hard format yeşil+kırmızı+kamera+güç tuşu deil mi? denedim olmadı dead flash da atamıyorum çünkü usb yi şarj cihazı olarak görüyo açıyo sistemi ne yapmam lazım bilen söylesin bilgi sahibi olan biraz araştırsın ne olur :ağlarım:

menü tuşu kırmızı tuş kamera ve ses kısma tuşuna açılana kadar basılı tut. Bir de bunu dene

aliosman166

aliosman166

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt