telefon açılması hatlı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ruh hastası

ruh hastası

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılması hatlı!!!
merhaba arkadaşlar bugün ilk defa böle bir olaya şahit oldum telefonum 6680 gece sarja taktım sabahta telefonu açmak istedim ama telefon açılmadı ekrana sadece telefon açılması hatalı lütfen satıcınızla görüşün yazıyordu anlamadım ne olduğu bilgisi olan varmı bu konuda

delimakina

Üye
telefonunun sözünü dinle bence satıcınla görüş :)

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
telefonun sistem dosyalarından biri silinmiş
club nokia ya git sürüm yüklet düzelir

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
hard fotmat, olmadı servis...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
gece açık yatmış olabilir mi??:ehe:
kartı çıkarıp açabilirsen c:system/shareddata yı ismini değiştirerek kaldır açılmıyorsa hard:bilmem:

__Midas__

__Midas__

Üye
bendede bazen veriyodu o hatayı pili çıkartıp takınca düzeliyodu,format ayrı bir seçenek,..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
bendede bazen veriyodu o hatayı pili çıkartıp takınca düzeliyodu,format ayrı bir seçenek,..
Haklısın bazen oluyor, simkart yuvasından oynadıgı zamanda oluyor.Önce bunları kontrol etmek lazım aslında...

ruh hastası

ruh hastası

Üye
    Konu Sahibi
format attim düzeldi arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim:good:

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ilerde aynı hatayı tekrar tekrar göreceksin ve bu format atmayı ilk başta uzun vadede az az yaparken daha sonra " hergün mutlaka " olcak :D

die94

Üye
ya arkadaslar bende 6600 kullanıyorum 6. yıla girdim bu telefonla ilk kez boyl birşey oluyor format atmak istemiyorum çünki rehperim çok kıymetli servise gotreden evde bnm yapabileceğim birşey vvarmı acaba ??

Takipçi Satın Al

Üst Alt