Telefon açılışındaki programları düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılışındaki programları düzenleme
Arkadaşlar telefonu açtığımızda ajanda saat gibi uygulamalar başlatılıyor, ben bunları açılışta kaldırmak istiyorum ve yerine call office gibi programların otomatik başlamasını istiyorum.. Bunları ayarlayabileceğim bir program var mı bildiğiniz?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
var arkadaşım, türkçe program bôlumünde taskman var, herşeyi yapabilirsin

uribaju

uribaju

Üye
netquin proyu dene istersen o yapıyo diye hatırlıyorum

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle bir düzenleme yapamazsın telin açılabilmesı için gereken program onlar ana ekran wıdgetler gibi

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar telefonu açtığımızda ajanda saat gibi uygulamalar başlatılıyor, ben bunları açılışta kaldırmak istiyorum ve yerine call office gibi programların otomatik başlamasını istiyorum.. Bunları ayarlayabileceğim bir program var mı bildiğiniz?

Yazılımın içinden ajanda saat gibi uygulamaları başlangıçta kapatabiliriz. Tekrar flash atmak gerekir. Başka bir programın açılmasını bilmiyorum

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir düzenleme yapamazsın telin açılabilmesı için gereken program onlar ana ekran wıdgetler gibi

cfwlerde ajanda, saat gibi programlar kapatılabiliyor. programlada olabileceği düşüncesindeyim.

---------- Eklendi @ 21:37:00 ---------- Yazıldı @ 21:34:19 ----------

1.Ayarlar 2. Başlangıç uygulamaları var buraya ekleyebılirsin

ben ingilizce olanını kullanıyorum, türkçeyi inceledim, başlangıç programları yazıyor türkçede, o kısım ingilizcede quick start olarak geçiyor. Yani hızlı başlangıç, yanlış anlamadıysam oda aşağıdaki tuşa basarak daha seçtiğimiz programları o menü altından açmaya yarıyor.

---------- Eklendi @ 21:39:00 ---------- Yazıldı @ 21:37:00 ----------

Yazılımın içinden ajanda saat gibi uygulamaları başlangıçta kapatabiliriz. Tekrar flash atmak gerekir. Başka bir programın açılmasını bilmiyorum

yazılım olayını biliyorum fakat ne yeniden telefona flash atarım nede firmware kurcalarım. Yazılımım çok stabil maşallah :D

ANIL

ANIL

Admin
Daha da stabil olur ram artar falan filan :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

cfwlerde ajanda, saat gibi programlar kapatılabiliyor. programlada olabileceği düşüncesindeyim.

---------- Eklendi @ 21:37:00 ---------- Yazıldı @ 21:34:19 ----------

ben ingilizce olanını kullanıyorum, türkçeyi inceledim, başlangıç programları yazıyor türkçede, o kısım ingilizcede quick start olarak geçiyor. Yani hızlı başlangıç, yanlış anlamadıysam oda aşağıdaki tuşa basarak daha seçtiğimiz programları o menü altından açmaya yarıyor.

---------- Eklendi @ 21:39:00 ---------- Yazıldı @ 21:37:00 ----------

yazılım olayını biliyorum fakat ne yeniden telefona flash atarım nede firmware kurcalarım. Yazılımım çok stabil maşallah :D

cw de oluyor zaten programla olmuyor

ANIL

ANIL

Admin
madness yapabilir belki ona bi sor..

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan böyle bir program yok.. Teşekkürler yinede.. :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ramplow pro'yu dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt