Telefon açılırken Internete bağlanıyor Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılırken Internete bağlanıyor Belle
Merhaba arkadaşlar ;

Başlıktada belirttigim için telefonum c6-01 belle sürümünü kullanıyorum. Telefonumu açarken direk internete bağlanıyor.Nokia hesap için ama ben bağlanmasını ıstemıyorum nokia hesap fln bunu nereden kapatabiliriz ? Yardımcı olursanız Sevınırım.

faruk26kuraf

Üye
üst perdede mobil veriyi kapat

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Merhaba arkadaşlar ;

Başlıktada belirttigim için telefonum c6-01 belle sürümünü kullanıyorum. Telefonumu açarken direk internete bağlanıyor.Nokia hesap için ama ben bağlanmasını ıstemıyorum nokia hesap fln bunu nereden kapatabiliriz ? Yardımcı olursanız Sevınırım.

eger nokia hesabin varsa onu gir birdahakı açılışta istemez

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefonu kapatırken mobil veriyi kapatırsan teli açtığında kendiliğinden bağlanmaz

matchless

matchless

Üye
nokıa kullanıyorsan bı nokıa hesabın olsun arkadasım bu pc den usb ıle ovıye baglandıgında yada store dan bısı ındırmek ıstedıgınde ısıne yarıcak bıseydır zaten zor bısey deıl bı uyelık ac kendıne kaydet sana bırdaha sormucak onu zaten

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Üst bardan mobiil veriyi kapatmanız yeterli olur...

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

tarxhn

tarxhn

Üye
pcden kayıt ol sorun olmaz

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Kapatamazsın ya format atcan yada flash lıycan

anlamamki

Üye
Evet aynı sorun bendede var veriyi kapıyorum.şifremide giriyorum açılışta yine çıkıyor

uğur e

uğur e

Üye
ne formatı kardşm ya arkadas dmış ışte.açılışta msm adresını ve şifre belirle ondan snra bağlan üyelğni aktıflestır.eğer kayıt yapmazsan övi fn bsey indrmede sorun çıkar bendn dmesi.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
O mobil veriyi kapatmaktansa bir hesap oluşturman daha iyi olur.

larten123

larten123

Üye
Kapatamazsın ya format atcan yada flash lıycan

Hemen her şeye format ya da flash diyorsunuz mobil veriyi kapat ya da üyelik oluştur bitti kardeşim telefona neden böyle şey yapsın ki? Bilgisizken sadece yorum olsun diye yorum atacaksanız atmayın kardeşim burada gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişiler var ve gidip neler diyorsunuz!!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
deerleer:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt