telefon açıldığında otomatik açılan programlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
telefon açıldığında otomatik açılan programlar
arkadaşlar telefonumu açtığimda yarım dakika kadar işlem yapamiyorum ortada kucuk yuvarlak dönüp duruyor. Uygulamaları gösteren tuşa bastığimda 1.2 tane progrm acık duruyo snra kendilignden kapanıyor telefon kendine geliyr. Telefnum nokia700 yukledigm programlardan bazılarimi otomatik aciliyor başlangcta yoksa telefn kafayimi yedi. Otomatik başlama diye bir olay varsa bunda gereksz şeyleri nasl kaldirırım??

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Telefonun kafayı yemediğini söylemek isterim. Telefonu açtıdığında kendini toplaması için ona biraz izin vermelisin. Elinde intel i7 işlemcili, HD 9000 gpu'lu telefon yok.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
en azından o ihtimal yok diyorsun oda güzel. Peki başlangıçta otomatik açılan programları nasıl bulabilirim ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Jbak taskman var

32kqnkq43

Üye
arkadaşım aynı sorun bende vardı soft format attım telefon açıldığında otomatik açılan program yok. Soft format atarsan kesin çözüm.

MaxipmaN

Üye
jbaktaskmanı salla gitsin s^3le pek uyumlu değil ramblow 1.70 iyidir

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
2 sinide kurdum sagolun. Arka planda calişan programlara baktmda vlingo-voice adlı prgram var. Progrma bktm bişey anlamadm pek gerekli bişeyede benzemiyo:) sanki.
Programlar fılan icin cok meraklıymdır hergun takp ederm forumu ancak iş programlarn işlevleri olunca pek bişey anlamıyorum. Sizler icin cok bast olan şeyleri bile soruyo olabilrm k.bakmayn:(

kcr

Üye
Arkadaşlar arka planda çalışan programlar için jbtaskman, netqin ve aklıma şu an gelmeyen birkaç tane daha program kurdum ama hiçbiri Safe Manager'dan daha marifetli değil. Kurun ve bakın bakalım kaç tane uygulama sizden habersiz başlangıçtan itibaren çalışmaya başlıyor:

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-727270.html

Bu da görev yöneticisi olarak epey marifetli; kullanmaya değer tabii ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt