telefon açıldığında internete bağlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
telefon açıldığında internete bağlanıyor
hacılar 701 kullanıyorum telefonu mesela bi kaç saat kapattıktan sonra tekrar actıgımda internete baglanıyor ama açık olan bi programda görünmüyor.. Sizce neden böyle oluyor yada baslangocda çalışan program olup olmadıgını nasıl öğrenebilirim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia hesabına erişmek için oluyır mobil veriyi kapat sıkıntı olmaz

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
mobil veriyi devamlı kapalı tutsaam bu seferde internete girmek istesem giremeyecem ikide bir aç kapa yapmak durumunda kalırım baska çözüm yolu yokmu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bağlandığında bak ayarlar-bağlantı-bağlantı yöneticisi-kullandığın bağlantıya tıkla
en altta hangi programın kullandığı yazar

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
realplayer2

realplayer2

Üye
nokia slpgwr diye bişi giriyor internete ürün geliştirme ile bi alakası olabilir yada sonuçta nokia ile ilgili olduğu için sorun yok vardır bi bildiği

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
nokia slpgwr diye bişi giriyor internete ürün geliştirme ile bi alakası olabilir yada sonuçta nokia ile ilgili olduğu için sorun yok vardır bi bildiği

o bişe değilde internet paketi bittiği zaman her gün tl yer bu :D

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
sorun düzelmedi yine aynı

realplayer2

realplayer2

Üye
pakette azcık bırak sende:) 15kb felan tüketiyo zaten

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
bıraktım diyelim paket süresi doldugu zaman yine tüketir :)

muhammed_mf

muhammed_mf

Üye
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
internetle ilgili başka paketlerim oluyor ama veriyi kapatsam onlarada giremem :)

osezer10

osezer10

Üye
whatsup kullanıyosan oda sürekli bağlanır dostum.açık olsada olmasa.çözümü ise whatssapp ı silmek

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
o nedir ne işe yarar telefonda böyle bişey yüklü degil, baglandıgında yöneticiden baktıgımda nokiaaserver ve bişe daha vardı hatırlayamadın onlar çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt