avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bi sararmadi donuyor ne bunun hikmeti o zamanSararma olayının sıcaklıkla alakası yok sanırım.
Google'ın lollipopunda olağanüstü bir ısınma yok. KK'dan farklı değil.
Bende ki 10 dakikaya geçiyorda G2'de çoğu kişi servise postalıyorBu sararma kalici birsey degil mi ben mi yanlis hayal ediyorum
Peki sararirsa napmali ankaradakk lg baya sinir bozucu adamlar sacma sacma para istiyolar arkadasimin g3 u rom atarken download modda kalmis anakart degisecek 600 lira dediler verme dedim aldik eve gittik bilgisayardan 1 saate indirdim flashladim stock kdz sini adamlar bunun icin anakart degisecek dedi netten arastirdigim da da cogu kisinin sorunu cozulmemis ustune para almislar onarimi geciktirmisler falan
g3 e rom atmaya 600 lira dedi adamlar birde anakart degisecek bozmussunuz falan dedi ben attım romunuAnkaradaki hangi servisten bahsediyorsun bilmiyorum ama 2 kere verdik ertesi gün düzeltip geri verdiler.
g3 e rom atmaya 600 lira dedi adamlar birde anakart degisecek bozmussunuz falan dedi ben attım romunufırat elektronik
Oyle derdim olmadi hic yaAlsaydın 600 lirayı arkadaşından.
Oyle derdim olmadi hic yaayip la telefon brick olmus anakart degisecek dediler cocuga 5 defa dedim gel ben atarim diye garwnto boxulmasin diyo 600 deyince sen at kardes dedi
Bugün G4'e baktım.
Anlatılmaz yaşanır falan
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saka bi yana neden bize G4'ü anlatmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?