Telecom Symbian Programlari

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Özellikle önceden paylaşılan EZ-SMS programında fake mesaj yazdığınızda mesaj kimden değil kime diye görünüyordu.. bu programda düzeltilmiş.. İceboy arkadaşımızın paylaştığı EN-SMS de ise bu hata giderilmiş..

akrepkore

akrepkore

Üye
baba ellerine sağlık süper valla bekleriz devamını cok sagol

hidayet

hidayet

Üye
paylaşımın için çok teşekkürler iceboy süpersin

climax

Üye
Telecom N Caller' ı 7610 da beceremedim ben? çalıştıran var mı acep?

amedian

amedian

Üye
usta guzel sunum olmus elleerin dert gormesin

tameriscen

Üye
n-sms programı 6630'da çalışmıyor.

crows

crows

Üye
çok saol ya çok işime yaradılar

serhat1986

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Apr 4 2006, 07&#58;09 PM) [post=309874]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
125 Telecom N SMS v1.11

N-SMS, sms isletim sistemini bir ust seviyeye cikariyor.

Ozelikleri:

Fake SMS: Telesonunuza istediginiz zaman sahte sms yollar. Bunu hatirlatici olarak yada baskalarini kandirmak icin kullanabilirsiniz. SMS ucreti kesmez, bedavadir...

Multi SMS: Belirlediginiz saatlerde sms gondermenizi saglar. Ucretlidir (standart sms ucreti)

Encrypted SMS: Mesajlarinizi sifrelemenizi saglar.

Auto Delete: Belirlediginiz numaralardan gonderilmis olan sms&#39;leri otomatikmen silmenizi saglar.

Uyumlu Cihazlar:
Nokia 6681, Nokia N-Gage QD, Nokia 6682, Nokia N-Gage, Nokia 3230, Nokia 6670, Nokia N70, Nokia 6630, Nokia 3600, Nokia 3620, Nokia 3660, Nokia 7650, Nokia N90, Nokia 6260, Nokia Series 60, Nokia 3650, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia 6600, Nokia 6680

[/b][/quote]

Çok teşekkürler Ama benim telde bazen takılıyor. İlk ekran gelip kalıyor. Patch yerine ******ini bilen var mı?

_KadirşinaS_

Üye
Ya İceboy ellerin dert görmesin.Prolar müthiş.Çok işime yaradı eline,emeğine sağlık dostum

amedian

amedian

Üye
ellerin dert gormesin iceboy tesekkur ederim guzel programlar

tugberk16

tugberk16

Üye
saol akrdeş

tedirgins

Üye
eline sağlık kardeş...

elusive

elusive

Üye
YA KAFAYI YICEM n70 de bi turlu fscaller 3.04 , ncaller calistiramadım. ikisini de ayrı ayrı kurdum. calısmıyo. ncaller kuruluyo fakat rehberi okumuyo arama geldiginde aktif oluyo arayanın fotosuna soru işareti koyup. ama ayar yapmaya calıstıgımda olmuyo olmuyo olmuyo. n70 de calisan tum prglari verir misiniz acaba? aradım aradım sonuc huzran. lutfen bi yardım edin ya...

yapboz

yapboz

Üye
teşekkürsüz geçmek istemedim proları kullanırmıyım bilmem ama sunuş kusursuz tekrar teşekkürler....

ben_daha_yeniyim

Üye
TeŞekkÜrler

denizhanxx

denizhanxx

Üye
eyw

feridungumus

feridungumus

Üye
Çok SÜper TeŞekkurler.ellerİne SaĞlik

ferhat_1202