telde download hızlandırma??? (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
    Konu Sahibi
telde download hızlandırma??? (Yardım)
arkadaşlar telde internet paketi aldım hızı yavaş ama bunu daha da hızlandırmak mümkün mu? Bilgisayarım olmadığı için telden indirmek zorundayım herşeyi ve şimdi bi dosya indiriyorum 220 mb ve 5 saat oldu daha bitmedi :) :) sabaha ancak biter galiba :) :) :) bunu nasıl daha hızlı bi hale getirebilirim mümkün mü böyle birşey?

Dream0ver

Üye
arkadaşlar telde internet paketi aldım hızı yavaş ama bunu daha da hızlandırmak mümkün mu? Bilgisayarım olmadığı için telden indirmek zorundayım herşeyi ve şimdi bi dosya indiriyorum 220 mb ve 5 saat oldu daha bitmedi :) :) sabaha ancak biter galiba :) :) :) bunu nasıl daha hızlı bi hale getirebilirim mümkün mü böyle birşey?

bunun imkanı yok :) :) ama vodafone iseniz aylık 8tl ye sınırsız war tam 7.2 mb/s çekio. :) :) arkadaşın telefonu tam 500kb'da indirdi daha ne olsun ^^ :) benimki şimdilik 300'ü geçemedi :D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
    Konu Sahibi
bende de o var zaten de onda aylık 100 mb dan sonra 92 kb ye falan düşüyo ya :) hatta o dosyayı indiremedim ya %77 de kaldı :) :)

samettt

Üye
500 değil o kardeşim 50 dir zaten Nokia PC Suite ile hıza baqtığınızda 460.8 kb/sn diyor ben ttnette 1 megabitte bile 110 la indiriyordum sen nasl oluyorda 460.8 kb ile 500 le indiriyorsun :D qhalqher kardeşimiz 100 mb dan sonra 92 kb ye falan düşüyo demiş bu kesinlikle doğrudur telde bu hızı fark edemezsiniz fakat pc suite ile pc ye bağladığınızda teli görürsün gerçek hızı...

Dream0ver

Üye
500 değil o kardeşim 50 dir zaten Nokia PC Suite ile hıza baqtığınızda 460.8 kb/sn diyor ben ttnette 1 megabitte bile 110 la indiriyordum sen nasl oluyorda 460.8 kb ile 500 le indiriyorsun :D qhalqher kardeşimiz 100 mb dan sonra 92 kb ye falan düşüyo demiş bu kesinlikle doğrudur telde bu hızı fark edemezsiniz fakat pc suite ile pc ye bağladığınızda teli görürsün gerçek hızı...

yok kardeşim valla bak 7.2mb/s'yede vodafone sitesinde de war arkadaş bi indirmeye başladık şok olduk cidden benim bilgisayarımda 116'yı geçmiyo :D zaten 100mb da sınır var o biraz gıcık olmasa saniyede 400kb'la herşey yüklenir ya :D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim valla bak 7.2mb/s'yede vodafone sitesinde de war arkadaş bi indirmeye başladık şok olduk cidden benim bilgisayarımda 116'yı geçmiyo :D zaten 100mb da sınır var o biraz gıcık olmasa saniyede 400kb'la herşey yüklenir ya :D

Sorunda orda ya zaten :) 100 mb den sonra nasıl hızlı indirebiliriz? Ve pc ye bağladığımızda nasıl oluyo hızı ya ben biraz bunun için vodafona geçtim ama ise yapamayacak galiba?

İmmortaltürk51

Üye
1 gb internet paketi var süper iniyor turkcell

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefondan genellike 300 veya 400 kb ile indiriyorum en yüksekte 650 yi gördüm

xxdama

xxdama

Üye
soyle diyebilirimki; vodafone aylik.cepnetim.varken en fazla 90 kb/s indiriyodu/ 2gun once opera mini.handler.kurdum/ 186kb/s kadar.cikti/ sasirdim walla

ilhan.wolverine

Üye
Arkadaşlar operaya alternatif olarak ucweb kullanabilirsiniz indirme hızı gayet iyi ve indidirken hızı gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt