tel yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antixxx

antixxx

Üye
    Konu Sahibi
tel yardım
Arkadaslar eski bir 6680 kullanıcısıydım 2 yıl kullandıktan sonra bir kaç tel değiştim ama hiçbiri onun tadını veremedi proglar olsun kullanımı olsun yeniden tel alacam ama 6680de ki gibi tekrar advanceddevice locks, smart settings,profiexplorer, ezsms, coolsms, fontplus, scryptogibi programlarını kurabileceğim sertifika yada sis sorunları çıkarmayacak sarjı ii giden önerebileceğiniz telefonlar varsa bekliyorum gerçekten yorumlarınızı bekliyorum

'Patron

'Patron

Üye
Ozman s60v3 almalısın. N96 alabılrsın yada N81.

antixxx

antixxx

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonlar yazdıgım programları yükleye bilirim değil mi sertifika yada sis sorunları çıkarmaz

hoss

hoss

Üye
hic ugrasma symbianla ben sana android isletim sistemli telefonlari onerirm oyun program acisindan daha iyi

antixxx

antixxx

Üye
    Konu Sahibi
android olarak hangi telefonları önerirsiniz arkadaslar

technoshark

technoshark

Üye
Anroid olarak dünya kadar telefon var.. şuanda gözde ve ismini duyurmuş olarak bildiklerim HTC ve LG Markaları.. Sen fiyat Sun bende Tavsiyemi Sunayım ;)

technoblue

technoblue

Üye
hic ugrasma symbianla ben sana android isletim sistemli telefonlari onerirm oyun program acisindan daha iyi

son derece doğru bir tespitte bulunmuş arkadaş. bu saatten sonra telefona para verilecekse neden ileriye dönük ümit vermeyen symbian da ısrar eden nokia alasın ki. amaç uygulamaysa en iyi uygulama arşivi android işlemcili telefonlarda ve android marketlerde var. @technoshark'ın dediği gibi sen fiyat söyle biz sana tavsiyede bulunalım.

fireman87

fireman87

Üye
Bu saatten sonra symbian önermiyorum hocam, ama sen yinede en iyisini bilirsin.. Su an ileriye dönük bir telefon almalısın, ileriye dönük bir smartphone.. İşletim sistemi anroid veya ios olan bir telefon. Emin ol pişman olmazsın..
Sana önerim android 2.2 froyo olan kaliteli bir telefon, ekran parlaklığı vesaire bunlar iyi bakmalısın.. Biliyorsun bu devirde android'te tüm uygulamalarda mevcut.

antixxx

antixxx

Üye
    Konu Sahibi
technoshark

technoshark

Üye
HTC Desire 620 tl Mesela Android Os İşletim sistemli.. Ürün hakkında temel bilgileri bulunan site burası ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
Oyun bu kadar onemlıyse senın ıcın Android 2.2. olan bı telefon al.. hıc kasma kendını

antixxx

antixxx

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire 620 tl Mesela Android Os İşletim sistemli.. Ürün hakkında temel bilgileri bulunan site burası ;)

android hakkında hiç bilgim yok aslında programlarıylada program yüklemelerde sıkıntı çıkarıyor mu bide i phone daki gibi çift parmak bunda war mı ineternette

fireman87

fireman87

Üye
android hakkında hiç bilgim yok aslında programlarıylada program yüklemelerde sıkıntı çıkarıyor mu bide i phone daki gibi çift parmak bunda war mı ineternette

Bahsettiğin çift parmak, multitouch bu marka ve modele göre değişir dostum. Android su an ios'a rakip olan tek işletim sistemidir..Ne kadar yüksek sürümünü alabilirsen o kadar iyi.. Google market'te tüm android uygulamalarını indirebilirsin zaten hemde çoğunluğu ücretsiz'miş.. Ben sana 2.2 froyo olan işletim sistemi bi telefon tavsiye ederim.. Kalınlığına ağırlığına ve tasarımına dikkat et..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...