tel önerisi (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
tel önerisi (ACİL)
merhaba arkadaşlar sadece internete girmek için 2. el telefon alacam internette sorun yaratmayacak ve 50 tl'yi geçmeyecek hangi telefonu önerirsiniz

badmus

badmus

Üye
Dalga mi geciyosun anlamadim? Biz internette rahatca gezelim diye :tl: 1500-2000 lik telefonlar aliyoruz. sen internette sorun
yaratmayacak ve 50 tl'yi geçmeyecek diyosun. saka gibi.

• Beğen
Tepkiler: MoonLife01
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
:ehe:aynen dalga geçiyo ama 50 ye en fazla 6630 alırsın.kalastır ama iyidir.Hatırası var bende görürsen selam söyle.1.3'lük kamerasından öperim.aynalı görüntülü aramasını özledim be.waay vay aheey ahey:ehe:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadasin bilgisi olmayabilir.bilgisi olmasina ragmen boyle bir konu aciyorsa sikayet butonunu kullanin.
Sorunun cevabina gelince 500-600tl den asagi telefonlarla internet deneyimi yasayamazsiniz. Sorunsuz internet performansi icin 800tl den yukarida fiyatli telefon kullanmalisiniz.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
500 Yazıcakmıştır Belki ? Yoksa :ban:

1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
dalga falan geçtiğim yok arkadaşlar telefon konusunda bilgim yokta araştırdım 3g'li 50 tl'ye nokia 6630 varmış nasıl iyimidir alsam mı

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
iyidir 6630 sen onla başla gerisi gelir.Sonra daha iyisini alırsın.başlangıç yani.

lgkg300

lgkg300

Üye
dalga falan geçtiğim yok arkadaşlar telefon konusunda bilgim yokta araştırdım 3g'li 50 tl'ye nokia 6630 varmış nasıl iyimidir alsam mı

Arkadaşım 6120 classic var ona bak hem 3g li hem internette süper hızlı ikinci el fiyatı 50-100:tl: arasında bulabilirsin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İnternetim hızlı olsun diyorsun kardeş..Ve de 50 TL .. İyi iş aslında :D .. Ama dediğin gibi 6630 uygundur..Kolay gelsin :)

bountykiller

bountykiller

Üye
yine nokia ya kaldınız :)

u_cosar

u_cosar

Üye
50 tl lik parayla rahat internet te dolaşılmaz :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
50 tlye ancak ttnetin 1 aylık 8 mplik internetiyle nette ucarsın 1 ay sonra ne yaparsin bilemem

franzliszt

franzliszt

Üye
50 tl ye Telefonmu alınır okadar para verilmez 40tl ye müthiş internete giren telefonlar bulursun :) 50 tlye ne cihazı arıyorsun güzel kardeşim hemde internette gezebilceğin

lgkg300

lgkg300

Üye
50 tl ye Telefonmu alınır okadar para verilmez 40tl ye müthiş internete giren telefonlar bulursun :) 50 tlye ne cihazı arıyorsun güzel kardeşim hemde internette gezebilceğin

Ikinci el telefon bulunur

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bulsana internette rahatçana gezebileceğin telefon 50 liraya
İnsanlar internet konforu için 1500-2000 TL para veriyorlar..50 TL ye çok hızlı bir internet olmaz..Hatta 'çok'u atıyorum..

pentagram_34

pentagram_34

Üye
50 liralık telefondan birşey beklenilmez:)

franzliszt

franzliszt

Üye
İnsanlar internet konforu için 1500-2000 TL para veriyorlar..50 TL ye çok hızlı bir internet olmaz..Hatta 'çok'u atıyorum..
ben interneti geçtim 50 liraya çalışabilen telefon bulmak zor . adam 50 liraya satıyorsa 30 liraya almıştır yada ömrünü tamalamış cihazdır nerdee 50 liraya bu istekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt