tel oldu yardim edin lutfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
tel oldu yardim edin lutfennn
telefonumda anna 25/07 yukluydu ben belleye gecis yapmak istiyodum o yuzden 24.1 e geri donmek istedim ...o forumdaki annanin onceki surumune gecis konsunu okumadim kafama gore navidenn 24.1 in tel silver oldugu icin dosyalarini indirdim...sonra flasladim usb cable baglanti hatasi verdi yujleyemedim sonra dogal olarak tel dead oldu...bende dead flash atmaya calistim ...sonra dead falash atarken hersey normal devam etti 10 10 30 40 dem etti bitirdi 25 ten geriye saymaya basladi ...sonra 0 oldu bi hata verdiii flashind faild diyee asagida pencere acildi retry cancel ilk dead fllasda retry deim yine ayni hata cikti iptal etti tel yine olu ikinci dead falsh da bu sefer cancel dedim yine oldu acilmiyo ...ola tam bu sekilde oldu simdi ben nabiyim el garantiyemi veriyim yoksa bu telefonu kurtabilirmiyiz ..maxi cep ailesi.......

SuaT6027

SuaT6027

Üye
selam arkadasım.. flash bıtımınde cıkan uyarıya yanılmıyorsam ıptal dıyoruz.. evet demıssın sen galıba?

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu konuyu actiktan sonra aklima bisey geldi ben bu 24/1 belkide hic yuklemeis olabilicegimi dusundum gittiim anna dg germany 25/07 nin dosyalarini indirdim...ve bide bu dosyalarala flasmayi denedim...ve baya bi fatihaaaa okudum ve sonunda tel acildi 25/07 geri yuklendi allaha sukur bu belleye yuklemey tesebbus ettgimden beri ikinci vakka ...ama ben vaazgecmedim n8 imin yazilimi bana isyan edene kadar denemeye devam edicem....

----------Eklendi @ 04:23:25 ---------- Yazıldı @ 04:23:06 ----------

ben ha;;etim gaijin tesekkurler sana

----------Eklendi @ 04:24:16 ---------- Yazıldı @ 04:23:25 ----------

selam arkadasım.. flash bıtımınde cıkan uyarıya yanılmıyorsam ıptal dıyoruz.. evet demıssın sen galıba?
ben hallettim arkadasim tesekkurler

SuaT6027

SuaT6027

Üye
önemli değil arkadaşım.. her zaman buralardayız :)

• Beğen
Tepkiler: kazım61061
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt