tel öldü lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m.d.g.35

Üye
    Konu Sahibi
tel öldü lütfen yardım
arkadaşlar ben yazılım yüklerken yanlış flaşlama yaptım tel gitti şimdi phoenix 2011 den deat phoneyi bulamadım aradım taradım yok nerden yapıcaz bunu bilen varmı lütfen

Kedi Yavrusu

Üye
geçmiş olsun kardeşim :( bilen biri yardımcı olsun arkadaşa.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye

serkanet

Üye
kardeş sakin ol benim başıma 3 kere geldi şimdi phoenix i aç telefon ovi suite modunda bağlı olsun sonra orda usb yazar orayı no connectiona çek sonra file kısmından open product dedikten sonra rm-596 yı seçiyorsun daha sonra naviden quality den 11.50 sürümünü indir yada elinde pr 1.2 eksiksiz flash dosyaları varsa c.program files:nokia:phoenix:products klasörü içerisine RM-??? (artık rm si neyse telin )diye klasör aç ( aradaki tireyi unutma RM-???) daha sonra flashing kısmından firmwre update dedikten sonra en üstte product code nin yanında 3 noktalı bi buton var ordan country wariant türkey diye yazar onu seçtikten sonra biraz aşşağısında dead usb flashing kutucuğunu işaretliyorsun sonra refurbish dedikten sonra program ölü telefonunu arayacak daha sonra press power button gibisinden bi yazı çıktığında telefonun açma tuşuna bir kere bas (basılı tutma ) sonra flashing succedded diyecek telefonunu kullanabilirsin yapamazsan söyle yardımcı oluruz c: de RM-??? diye klasör oluşturduktan sonra phoenixi kapatıp açmayı unutma

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında forumun arama motorundan aratsanız bazı şeyleri çok rahat bulabiliyorsunuz

estorak

estorak

Üye
başın sağ olsun ne deyim :) riskli bi iş dikkatli olsaydın keşke :)

m.d.g.35

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi arkadaslar cok sagolun yardımlarınız icin

SilentOne

SilentOne

Üye
düzeldiyse tmmdır konu :locked:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gecmişş olaa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt